İpek Yolu Haber Ajansı

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ANLTAYA İL BAŞKANLIĞI BASIN BİLDİRSİNİ YAPTI


Büyük Birlik Partisi Antalya Yeni İl Başkanı Osman YILDIRIM ve 30 kişilik Yönetim Grubu Tanıtım Toplantısı 10.02.2019 tarihinde Denizim Park Restoranda Gerçekleştirilmiştir.  

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan


        Büyük  Birlik Partisi Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali KESER, Genel başkan Yardımcıları Ahmet YELİS, Mehmet EFE, Parti MKYK üyeleri Abdurrahman SARI, Veysel DEMİR, Ali Gül TIRAŞ, Alperen Ocakları İl Başkanı Numan ÇELİK, Kepez Belediye Başkan Adayı Kürşat TATAR'ın ve parti il ve ilçe yönetim kadroları katılmıştır.


Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekan


        
        Toplantı yemek ikramı ile başlayıp basın açıklaması ile devam etmiş akabinde basına kapalı istişare toplantısı yapılarak son bulmuştur. 
        
        İl Başkanlığı görevine getirilen iş adamı Osman YILDIRIM; üstlendikleri görevin ağırlığının ve mes'uliyetinin farkında olduklarını , Antalya'da duruşları , ticaretleri , kişilikleri ile kendilerini ispat eden 30 kişilik yönetimi ile Antalya'da büyük birlik davasını en yükseklere taşıyacaklarını ifade ettiler. 
        
        Teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı Ali Keser ; Antalyayı emin ellere teslim ettiklerini Parti İl Başkanı Osman YILDIRIM ve Alperen Ocakları İl Başkanı Numan ÇELİK'e duyduğu güveni ifade etmiştir.


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

        25.11.2018 tarihinde  Büyük Birlik Partisi İl başkanı görevinde ramazan Doğan görevden alınmış  , 29.01.2019 tarihinde Osman Yıldırım göreve atanmıştı. Bu süre zarfında hareketi Alperen Ocakları İl Başkanı Numan Çelik temsil etmişti. 


Parti il binası yeni adresine taşınmıştır. 
Burhanettin Onat Cad. no:88 Zerdalilik Mah. Altındal Apt. Daire:4 Antalya


HABER: SÜLEYMAN GÜZEL
İPEKYOLU   HABER ANKARA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz