İpek Yolu Haber Ajansı

CHP Lİ Eren Erdem: MİT TIR'ları ile İlgili Belgeleri Bülent Tezcan'dan Aldım

CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında yakalama kararı çıkarıldığına dair iddialar üzerine açıklamalarda bulundu. Erdem, MİT TIR’ları ile ilgili yaptığı paylaşımlara ilişkin, "Belgeleri parti Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan’dan temin ederek twitler attım." dedi.

"KAFAMA GÖRE GAZETEYE GİTMEM"

FETÖ’nün medya yapılanması kapsamında kapatılan eski Zaman Gazetesi’nin önüne gitmesiyle ilgili, "Ben Cumhuriyet Halk Partisi Medya Komisyonu üyesiyim. Herhangi bir gazeteye kafama göre gitmem. Benim her gideceğim gazetede bir talimat, partimin bir iradesi vardır. Zaman Gazetesi’ne de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği talimatla Berberoğlu ile birlikte gittik." diye konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Eren Erdem hakkında, ’ FETÖ’Ye üye olmamakla birlikte FETÖ’ye yardım etmek’ gerekçesiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Erdem’in, 22 yıla kadar hapsi isteniyor.

"BELGELERİ TEZCAN’DAN ALDIM"

Erdem hakkında yakalama kararı çıkarıldığı iddia ediliyor. Erdem konu ile ilgili Artı 1 kanalında yayınlanan Gece Editörü programında açıklamalarda bulundu. Erdem, MİT TIR’ı belgelerini Tezcan’dan temin ettiğini, Zaman Gazetesi’nin önüne de Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile gittiğini beyan etti.


haber merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz