İpek Yolu Haber Ajansı

CHP’NİN BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİ’Nİ VATAN SEVERLER PARTİSİ’DE KATILDI.

CHP’NİN BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİ’Nİ VATAN SEVERLER PARTİSİ’DE KATILDI.

CHP, Ankara Tandoğan Meydanı’nda Büyük Emekli Mitingi gerçekleşti.
Farklı illerden gelerek sabah erken saatlerden itibaren meydanı doldurmaya başlayan emekliler taleplerini dile getiren sloganlar attı. Mitinge, DİSK Emekli-Sen, Tüm Emeklilerin Sendikası, Bağımsız Emekliler Sendikası, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ve birçok sivil toplum kuruluşunun üyeleri de katıldı.
CHP Ankara’da Büyük Emekli Mitinginde "Vatan Severler Partisi kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser’de mitinginde katılarak destek verdi."

Vatan Severler Partisi kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Büyük Emekli mitinginde şunları söyledi.

Halkımızın sesine ses ve destek olmaya geldik. Yıllarca çalışıp didinen emekliler açlık sınırın altında yaşamaktadır hayat şartlarının zor olması yaşam kalitesinin düşmesi sıkıntıları yaratmıştır.
Vatan Severler Partisi kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Türk milleti güçlü bir millet olmasıyla gerek partimiz gerek şahsımız her daima emeklilerin yanında olduklarını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yapılan Büyük Emekliler mitingi ilgili sözlerinde." Emekliler bu ülkenin temel taşıdır yıllarca kurum ve kuruluşları ayakta tutan çalışan kesimdir olarak emekli olmuş vatandaşlarımızdır."
Her çalışan ya emekli olmuştur yâda olacaktır ülkenin ekonomisine güç vermişleridir partimiz her daima haklının hak edenlerin yanındayız sözleri üzüntülerini dile getirdi.
Ne kadar acı zor şartlarla emekliler ve aile yakınlarının üzüntüsüne sebep olmuştur ekonomik şartlar ağırlaştıkça emeklinin yükü de çekilmez olmuştur
Ev kiralarını ödeyemez hale gelmesi ile yaklaşan bayram da torunlarına haçlık veremez duruma gelmiştir. yıllarca çalışıp emek veren gerçek emektarlardır. tek istekleri muhtaç olmadan yaşayabilmektir."

Vatan Severler Partisi Basın Danışmanı Sibel Demirdiş.

İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz