İpek Yolu Haber Ajansı

ÖDÜL GECESİNE İŞ ADAMI SERKAN ŞAHİN DAMGA VURDU

ÖDÜL GECESİNE İŞ ADAMI SERKAN ŞAHİN DAMGA VURDU

Haber : Murat Genc
Yılın En İyi Uluslararası Yatırımcı İş Adamı ödülüne Serkan Şahin layık görüldü…

26 Kasım 2022, Cumartesi, 17:12 -Gündem

5. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi Karabağ Zafer kutlaması eşliğinde düzenlendi. BHS GROUP ve Türkiye Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlik “İki Devlet Bir Millet” şuuru ön plana çıktı...

ŞAHİN : TÜRK’ÜN GÜCÜNÜ YATIRIMLARIMIZLA DÜNYAYA DUYURUYORUZ...

Serkan Şahin, Türk’ün gücünü dışarıda da yaptığımızı işlerle gösteriyoruz diyerek başladığı konuşmasında; “ Biz Almanya da ve Dubai de yaşamlarımızı devam ettiriyoruz. Türkün gücünü dünyanın her yerinde göstereceğiz. Yaşasın bayrağımız, yaşasın vatanımız, milletimiz, yaşasın bugünkü kardeşliğimiz” dedi.  Gecede birlik beraberlik mesajı veren, Almanya ve Dubai de yatırım sektöründe olan iş adamı Serkan Şahin ile fotoğraf çektirmek için davetliler adeta sıraya girdiler. Ayrıca geceye katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Serkan Şahin’i özel olarak tebrik etti ve kendisiyle uygun bir zamanda İstanbul’da yapacağı yatırımlar hakkında da bilgi alacağını iletti.

Büyükşehir’den Atatürk’ü anma programı


İki ülkenin sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği gecede, Yılın en iyi uluslararası yatırımcı iş adamı Serkan Şahin’in yanı sıra  Yılın En İyi Belediye Başkanı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu Oktay Kaynarca, Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı Cem Belevi, Yılın En İyi Şarkısı Berksan’ın “Dip” şarkısı,  Yılın En İyi Sporcusu Çağan Atakan Arslan, Yılın En İyi Bestesi “Hep mi Ben” ile Ayaz Erdoğan, yılın en iyi çıkış yapan kadın sanatçısı Nigar Muharrem ve Yılın En İyi Müzik Grubu İkilem oldu.
ipek yolu haber
mmustafa dogan

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz