İpek Yolu Haber Ajansı

DÜZCE’DE TÜRBEYE SALDIRI

Düzce’nin Konuralp ilçesinde bulunan Konuralp Bey’in silah arkadaşı Ali Hamza Efendi Hazretlerinin türbesinin kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verildi. Camları kırılan, içerisi dağıtılan ve sandukanın üzerindeki sarığı tavana asılan türbenin eski haline getirilmesi için yeniden çalışma başlatıldı.



Düzce Belediyesi tarafından belirli periyotlarla bakım ve temizliği gerçekleştirilen, yaklaşık 40 gün önce ise eksiklikleri giderilerek yenilenen Ali Hamza Hazretleri türbesi, bir kez daha kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verildi. Türbenin, camlarını kıran, içerisine sigara izmariti başta olmak üzere çöpler atan, sandukanın üzerinde bulunan sarığı tavan da bulunan lambaya dolayarak manevi değerlere büyük saygısızlık yapan kimliği belirsiz kişi veya kişilere yönelik çalışma başlatıldı.

Türbe için yeniden harekete geçen Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de türbenin eski haline getirilmesi, eksikliklerin giderilmesi ve kısa sürede vatandaşların ziyaretine yeniden açılması için çalışma başlattı.



HABER: NECAT DÜRÜMLÜ 

İPEK YOLU HABER DÜZCE 



Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz