İpek Yolu Haber Ajansı

Defterdarlıktan YTSO'ya 30.Vergi Haftası Ziyareti

İlimiz Defterdar Vekili Mustafa Karadeniz, Vergi Dairesi Müdürü Belgin Coşkun ile Gelir Müdürü Mevlüt Sedat Bilgin 30. Vergi Haftası dolayısıyla Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdi.

 

Ziyarette misafirleri YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Çetin, Kazım Demirtaş ve Hakan Gençer karşıladılar.

 

Vergi Haftası'nın bu yıl 30'uncusunun kutlandığını dile getiren İl Defterdar Vekili Mustafa Karadeniz, bu vesileyle kurumlara yapmış oldukları ziyaretlerinden birisini de Yalova'nın istihdam ve vergi üreten en önemli kesimini temsil eden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'na yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, "Bizler hepimiz aynı gemide, aynı amaç ve hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. YTSO olarak Yalova'nın önde gelen sivil toplum kuruluşu olmanın yanı sıra, üyelerimizle birlikte ekonominin atar damarını oluşturan bir yapıyız. Yalova iş dünyası, her zaman devletine karşı sorumluluklarının farkında ve bilincinde olmuştur. Vergi haftasının ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

 



HABER: MEHMET MUSTAFA DOGAN

İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz