İpek Yolu Haber Ajansı

Demokrasimize, vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ederiz.


15 Temmuz, İstiklal Harbinden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi. Çünkü bu alçak saldırı, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. 15 Temmuz’un Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.

 

Milletimiz demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu, canı pahasına değerlerini savundu. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazıldı. Demokrasimizin, hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak kadar güçlü olduğunu herkese gösterdik. Darbe girişimine karşı verdiğimiz bu mücadelede, 250 vatandaşımız şehit oldu, 2301 vatandaşımız gazi oldu, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Bizler onları daima minnetle ve rahmetle anacağız.

 

Ülkemiz ne yazık ki dört tarafı ateşle sarılı bir coğrafya üzerinde konumlanmış bulunmaktadır. Bu ateşten korunabilmemizin tek yolu, birlik ve beraberliğimizi sürekli tutmak ve bunu da tüm dünyaya göstermektir. Her zaman olduğu gibi tek vücut halinde birlikte yürümeye, birlikte üretmeye ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz

 

Demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz geleceğimiz” dedik. Bu toprakları demokrasi ile tanıştıran kurucumuz, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünü hep aklımızda tutarak; ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Güçlü demokrasi, hukukun üstünlüğü, milli irade ve güçlü bir Türkiye için el ele vermek zorundayız. Ülkemizde güven ve istikrar ortamının devam etmesi ile birlikte yatırımlarda daha yüksek büyüme oranlarını görmeyi umut ediyoruz.

 

Biz iş dünyası olarak üretmeye, yatırım yapmaya, Ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışmaya devam ederek Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız.

 

Bir kez daha ifade etmek istiyoruz, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız, Ülkemizin geleceğini inşa ederken Gücümüz milli irade olacak ve yaşadıklarımızdan aldığımız dersler bize ışık olacak.

 

Kenan ENGİN

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı




HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz