İpek Yolu Haber Ajansı

Drama ve Eleştirel Düşünme Atölyesi Açıldı

Drama ve Eleştirel Düşünme Atölyesi Açıldı

Drama ve Eleştirel Düşünme Atölyesi Açıldı

Çiftlikköy Namık Kemal Ortaokulu yapımı tamamlanan Tasarım ve Beceri Atölyeleri düzenlenen törenle öğrencilerimizin hizmetine açıldı.
 
Açılışa; Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Bakanlık Maarif Müfettişi Kamer Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun açılışta yaptığı konuşmada: "Okulumuzda yeni açılan Tasarım ve Beceri Atölyelerinde çocuklarımıza güzel imkânlar hazırlandığını gördükçe, bizler de mutlu oluyoruz. Çocuklarımız daha neşeli bir şekilde birbirleriyle uyum içerisinde, hayatta ihtiyaç duyacakları becerileri burada geliştirmeye çalışıyorlar. Eğitim ve öğretimdeki yaklaşımımız çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde tasarlanıyor. Okullarımızı aynı zamanda atölyelerle donatarak çocuklarımızı hayata daha hazır fertler haline getirmeye çalışıyoruz. Bu noktada bizlere desteklerini esirgemeyen, eğitim-öğretime verdiği katkılardan dolayı başta Kaymakamımız Sayın Ömer Bilgin’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.


Atölye açılışının gerçekleşmesinin ardından 7’den 77’ye kitap okuma projesi kapsamında kitap okuma etkinliği yapıldı.

Program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Drama ve Eleştirel Düşünme Atölyesi ile öğrenciler; hayal güçlerini, iletişim becerilerini, empati kurma, eleştirel düşünme, bağımsız düşünme ve karar verme, kendini ifade edebilme becerilerini geliştirmede katkı sunacaktır.  Birlikte çalışma alışkanlıkları kazandırarak grup içi süreçlere olumlu katkı sağlayacağı bildirildi.

MEHMET MUSTAFA DOGAN
İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz