İpek Yolu Haber Ajansı

EĞİTİM CAMİASINDAN ÖZEL İDAREYE TEŞEKKÜR


 

Yalova İl Özel İdaresi eğitim öğretimle ilgili birçok projeye destek oluyor. Bu kapsamda spor malzemelerinin dağıtımından eğitim projelerine kadar birçok alanda desteğini sürdürüyor. Son olarak Akköy İlk/Ortaokulu Sağlıklı Yaşam Atölyesi’nin yapımını üstlenerek geleceğimizin teminatı gençlerin eğitimine büyük katkı sundu.

 

 

Yalova İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Sağlıklı Yaşam Atölyesi açıldı.

 

Açılış; Sayın Valimiz Muammer EROL, İl Millî eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Termal Kaymakamı Vehbi Bakır, Genel Sekreteri Selim Karahan, Meclis üyeleri, İl Protokolü, Siyasi Parti Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

 

Eğitim öğretim faaliyetlerinde en önemli paydaşlarından birinin İl Özel İdaresi olduğunu söyleyen İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun: “ İlimizde başarıyı yükseltmek ve 2023 Eğitim Vizyonumuzdaki “Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye” sloganı doğrultusunda kültür, sanat ve spor alanlarında yaptığımız projelerimizde yanımızda olan başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve meclis üyelerine, İl Genel Sekreteri Selim Karahan’ a teşekkür ediyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yapılan yatırımlar boşa gitmeyecek ve ülkemizin gelişimine katkı sunmaya devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Sağlıklı Yaşam Atölyesi, 240m² alan tek katlı olarak inşa edilmiş olup; içinde voleybol faaliyeti ve zemin yumuşak kauçuk malzeme ile döşendiği için Jimnastik spor faaliyetleri de yapılabilmektedir. Salon 2 ay sürede tamamlanarak 179.000,00₺ bedelle okulumuza kazandırılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.



HABER: M.MUSTAFA DOĞAN

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz