İpek Yolu Haber Ajansı

Ebru Gündeş'in Başı Derde Girebilir! Mailleri Tek Tek Okunacak

Hemen her fırsatta eşi Reza Zarrab’tan ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Ebru Gündeş geride bıraktığımız günlerde bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mesaj göndermiş ve eşi Reza Zarrab’ın Türkiye’ye zarar verebileceğini düşündüğünü ve ona güvenmediğini söylemişti.

MALLARINI KURTARDI AMA...

Bu açıklamanın kısa süre sonrasında Zarrab’ın mallarına el konulması adına yasal süreç başlatılmış ancak Ebru Gündeş’in malları konu dışı bırakılmıştı. Bu durumun Gündeş’in yaptığı bir evlilik sözleşmesi sonrasında mümkün olduğu kısa süre sonra ortaya çıkmış olsa da süregelen polis soruşturmasında Ebru Gündeş’e de soru ya da sorular yöneltileceği ortada.

İFADESİNE BAŞVURULABİLİR

Reza Zarrab’ın Miami’ye uçmadan önce ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlileriyle buluştuğu ve Amerika’ya girişte sorun yaşamayacağı yönünde güvence aldığı iddiaları şu anda konuşuluyor. Bu bilgiler her ne kadar iddia boyutunda olsa da soruşturmanın derinleşeceği ve Ebru Gündeş’in de ifadesine başvurulacağı görülüyor.

GÜNDEŞ’İN MAİLLERİ OKUNACAK

Polisi soruşturma sürecinde işleyeceği yol şöyle olacak: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Zarrabhakkında açtığı soruşturmanın sadece mal varlığı üzerinden ilerlemesi yeterli değil. ABD’ye gidiş sürecinin de aydınlatılması gerekiyor. Eşi Ebru Gündeş, yakın korumaları ve avukatlarının vereceği bilgiler ile HTS kayıtları ve e-mail trafiği çarpıcı ilişkiler ağına ulaşılmasını sağlayabilir. Bu da Gündeş adının ilerleyen günlerde daha sık duyulmasını sağlayacak.


HABER MERKEZİ


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz