İpek Yolu Haber Ajansı

Ece Seçkin Afrika'da Evlilik Teklifi Aldı


Yıllardır Afrika’da klip çekmeyi hayal eden Ece Seçkin, çekimler esnasında sevgilisi Çağrı Terlemez’den evlilik teklifi aldı.


Şarkıcı, Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde yaşayan Zulu kabilesiyle kamera karşısına geçti. Seçkin’in mutluluğu, kendisine eşlik eden sevgilisi Çağrı Terlemez’den gelen evlilik teklifiyle ikiye katlandı. Şaşkınlığını gizleyemeyen şarkıcı, gözyaşları içerisinde "Evet" dedi.

"DÜNYANIN EN ÇILGIN EVLENME TEKLİFİ"

Evlilik teklifi aldığı anların videosunu Instagram hesabından paylaşan Seçkin, "Sanıyorum ki dünyanın en çılgın evlenme tekliflerinden biriydi bu ve ayaklarımın yerle temasını altüst etti.Sonsuzluğa gitmesini hayal ettiğim tereddütsüz bir "evet" çıktı ağzımdan. Bütün bu sürpriz ve yaşadığım heyecan sanki rüya gibiydi.Ne hissettiğimi anlatmama bence gerek yok, gözlerimden belli olmuş zaten. Ve tekrar seninle çıktığımız bu yolculuğa gerçek aşka, saf sevgiye ve sana. Bir an bile düşünmeden ’Evet!’" dedi.

"BİZİ YORGANIN ALTINA ALARAK ÖĞÜTLER VERDİLER"

Seçkin, o anları şöyle anlattı: "Kabiledekiler, ritüeli yerine getirmek için Çağrı’ya yerel kıyafetlerinden giydirmiş. Etrafımızda geleneksel danslarını yaptılar, adeta bir tören gibiydi. Sonra bizi yorganın altına aldılar ve sonsuza dek birbirimize sahip çıkalım diyeöğütler verdiler. Çağrı’ya kabile reisinin eliyle yaptığı gerçek bir mızrak hediye edildi. Bunun sebebi de ailesini artık korumak zorunda olmasıymış."

HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz