İpek Yolu Haber Ajansı

Şehit Kürşat Sert Son Yolculuğuna Uğurlandı

Van’ın Çatak ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert’in Elbistan’da düzenlenen cenaze törenine katılan Başkan Güngör, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr – ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.



 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Van’ın Çatak ilçesinde hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert’in baba ocağı Elbistan’da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Hocazade Mahalle Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Milletvekili Sefer Aycan, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, ilçe  belediye başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da yer aldı. Kılınan cenaze namazının ardından şehit Kürşat Sert, Hocazade Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Milletimizin Başı Sağ Olsun

Cenaze töreninde şehit yakınlarının yanında olan ve başsağlığı dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Van’ın Çatak ilçesinde hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert’i rahmeti rahmana uğurladık. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr – ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

 

 

 

HABER : GÜLŞAH DİLBİRLİĞİ

İPEK YOLU HABER K.MARAŞ

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz