İpek Yolu Haber Ajansı

ÇEKMEKÖYDE BARİYERLERE ÇARPAN ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ 3 KİŞİ YARALANDI

Çekmeköy Şile Otoyolu Alemdağ mevkiinde 06.00 sıralarında meydana gelen kazada, sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil, Alemdağ mevkiinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyere çarptı.


Çarpmanın etkisi bulunan 2 kişi yola savrulurken, sürücü otomobil içinde sıkıştı. Kazada otomobilin motoru da yerinden çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

İtfaiye ekipleri otomobil içinde sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri ağır yaralanan 3 kişiyi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Kazada yaralanan 3 kişinin de hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kaza nedeniyle Şile yolu İstanbul istikametinde trafiğe kapandı. Polis güvenlik önlemi aldıktan sonra trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan otomobil kaldırılmasından sonra trafik akışı sağlandı

 

Kazayı gören Kadir Demirkoparan, "Kaza yapan araç hızlı bir şekilde yanımdan geçti. Yol da kaygandı. Bir anda kontrolü kaybedip bariyerlere vurdu. Arabada 3 kişi vardı. Ben başka kaza olmasın diye diğer sürücülere ışık tuttum. Yanımdan çok hızlı geçti bana vuracaktı, kendimi yol kenarına zor attım" dedi.

 

 

 

HABERÖzkan Güli

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz