İpek Yolu Haber Ajansı

EN BÜYÜK SON ZAFERİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN.!!!


     Mustafa Kemal Atatürk’ün eşşiz dehasıyla kazandığımız büyük zaferin 100. yılını milletçe kutlamanın onur ve gurunu yaşıyoruz.

   “Ordular ilk hedefiniz Akdeniz, ileri” emrini veren Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün o günlerdeki kararlılığı ve inancı düşmanı denize döküşüyle zaferle sonuçlanmıştır. Sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyetiyle bölgesinde; tarımda, sanayide, eğitimde sosyal ve kültürel alanlardaki devrimleriyle örnek bir ülke olmuştur. Dünyanın birçok ülkesi bizi model olarak almıştır.

      Atatürk “Yurtta barış dünyada barış” söylemiyle de ne derecede savaşa karşı olduğunu gösterirken,  dünya ülkelerinin ve komşularımızın güvenini kazanmıştır. Savaş sonrasında komşularıyla her alanda işbirliği içinde olmuş ve hızla kalkınma sürecine girilmiştir.

     Bizler Atatürk’ün gösterdiği akıl ve bilim yolunu izleyerek, adaletli olacağız, işsiz ve haksızlığa uğramış bütün vatandaşlarımızın hakları için, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Tarım, sanayi, teknoloji, turizm ve eğitim projelerimizle yeniden üreten Türkiye’yi sizlerin de desteğiyle hep birlikte kuracağız.

   Memleket Partisi olarak bu duygu ve düşüncelerimizle, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şehit ve gazilerimize minnet duygularımızla aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz

 

 

                                Rüstem KARA

   Memleket Partisi Eğitim ve Örgütten Sorumlu

                    Samsun İl Başkan Yardımcısı

 

 

 

HABER: NURİ GÜLER

İPEK YOLU HABER SAMSUN

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz