İpek Yolu Haber Ajansı

EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santrali Geleneksel İftar Yemeği Verildi


 

 

EÜAŞ 18 Mart Çan Termik Santrali Geleneksel İftar Yemeği Çan 18 Mart Termik Santrali İşletme Müdürlüğünde verildi

EÜAŞ Geleneksel iftar programı kapsamında 5 Mayıs salı akşamı 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, tüm çalışanları ve ailelerine iftar organizasyonu düzenledi.



Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, kalabalık ve açık hava

 

İftar yemeğine Termik Santrallar Teftiş Kurulu Başkanı Bünyamin Günay, Termik Santrallar Mali İşler ve Finans Yönetimi Daire Başkanı Yener Şahin, Termik Santrallar Daire Başkanı Oğuzhan Yıldız, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, TES İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Necdet Özbay, Çan 18 Mart Çan Termik Santral İşletme Müdürü Uğur Akçal, kurum ve kuruluşların yöneticileri ve tüm termik santral çalışanları ile birlikte toplamda 1000 kişi katıldı.


Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, oturan insanlar ve masa

 

Sunuculuğunu Şair Yazar Orhan Oyanık 'ın yaptığı iftar programı Ahden Nur Sarıoğlu'nun Ney ve Gamzenur Akbulut'un Keman dinletisi ile başladı. Ardından Kuran-ı Kerim okundu. İftar yapıldıktan sonra sırasıyla İşletme Müdürü Uğur Akçal, Teftiş Kurulu Başkanı Bünyamin Günay ve Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu konuşmalarını yaptı ve Uğur Akçal tarafından plaketleri takdim edildi.

 

 

 

 

Haber: orhan OYANIK

İPEKYOLU HABER ÇANAKKALE

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz