İpek Yolu Haber Ajansı

FADILOĞLU’NDAN GÖNÜL DEĞİL, ZULÜM BELEDİYECİLİĞİ

Şehitkamil Belediyesinin İpekyolu üzerinde yapmış olduğu kentsel dönüşüm projesinde öyle bir mağdur var ki 392 günden buyana Şehitkamil Belediyesi yüzünden adeta gecesi gündüzü zehir oldu.


 

Şehitkamil İlçesi Eydibaba Mahallesi’nde yaklaşık 50 yıldır ailesine ait olan 4 katlı binada yaşayan Hasan Bodur isimli vatandaş Şehitkamil Belediyesinin İpekyolu üzerinde kentsel dönüşüm projesinden dolayı maruz kaldığı 392 günlük mağduriyete karşı her gün şehrin bir noktasında ellerinde ki pankartlar ile adeta adalet arıyor.

FADILOĞLU’NDAN GÖNÜL DEĞİL, ZULÜM BELEDİYECİLİĞİ

 

Belediyenin kendisine 4 katlı binası için 800 bin TL önerdiğini oysa kentsel dönüşüm alanında bir dairenin fiyatının neredeyse 2 milyona satıldığına değinen Hasan Bodur, isimli vatandaş "Şehitkamil Belediyesinin yaptığı Gönül değil, zulüm belediyeciliğidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarına İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile hareket edin derken Rıdvan Fadıloğlu’nun yaptığı adaletsizlik değilmidir? Ben hakkımı helal etmiyorum, tüm ailemiz perişan oldu. Bu durumda mağduriyet yaşayan tek ben değilim çok sayıda vatandaş var." Dedi.

ŞEHİTKAMİL MECLİSİ ÖNÜNDE ADALET NÖBETİ

 

Hasan Bodur isimli vatandaşın sesini duyurmak için bugün seçtiği adres ise Şehitkamil Belediyesi Meclis toplantısının yapıldığı Atatürk Kültür ve Spor Merkezi önü oldu. Elinde pankartlar ile nöbet tutan Bodur, sesini meclis üyelerine duyurmak istedi.

RIDVAN FADILOĞLU’NDAN OLAYA UMURSAMAZ YAKLAŞIM

 

Konunun meclis gündemine gelmesiyle Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ "Hasan Bodur her gün bir yerde eylem yapıyor, istediği yerde eylem yapsın, gittiği yere kadar gitsin. İstesem o vatandaşının evini bugün yıktırırım diyerek olaya çözüm odaklı yaklaşmayarak umursamaz bir yaklaşım gösterdi.

 

HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz