İpek Yolu Haber Ajansı

FATİH ORTAOKULU’NDA TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI AÇILIŞI YAPILDI

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi Fatih Ortaokulu’nda 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.  Düzenlenen fuar açılışı öncesinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından Okul Müdürü Murat Nail Üner açılış konuşmasında, 47 danışman öğretmen nezaretinde 70 öğrencinin inceleme, araştırma ve değerler eğitim kategorisinde toplam 20 projede çalışma yapıldığını belirtti.

Dinar Kaymakamı Kapankaya “ Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin hayal gücü ile yaratıcılığının birleşmesidir. Dinar ilçemizde açılışını gerçekleştirdiğimiz bilim fuarları öğrenmeye istekli, araştırmacı ve meraklı bilinçli öğrencilerimizin yetişmesinde katkı sağlayan okul müdürü ve okul öğretmenlerini tebrik ediyor ayrıca öğrencilerimizi de bu başarılı çalışmalardan dolayı kutluyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’da fuarın önemine binaen konuşma yaptı. Ardından Kaymakam Kapankaya, Okul Müdürü Murat Nail Üner ve Proje Yürütücüsü Meryem Kılınç’a plaket taktim etti ve açılış merasimine geçildi.

Açılış Kurdelesi kesimi Kaymakam Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış sonrasında fuar alanını gezen heyete proje sahibi öğrenciler hazırladıkları projeleri tanıtarak sunumlarını gerçekleştirdiler.

Düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına; Kaymakam Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkerim Yıllık, TUBİTAK Afyonkarahisar İl Koordinatörü Ömer Bozdağ, Fatih Ortaokulu Müdürü Murat Nail Üner, Proje Yürütücüsü Meryem Kılınç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

HABER: OSMAN ACAR

İPEK YOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz