İpek Yolu Haber Ajansı

İftar çadırında 7’den 70’e aynı sofrayı paylaşıyorlar

Isparta Belediyesi’nin, Belediye Kültür Merkezi ve cami arasında kurduğu iftar çadırında her gün binlerce kişi birlik ve beraberlik içerisinde orucunu açıyor.



 

Isparta Belediyesi bu yıl da Ramazan ayında Isparta Meydan AVM Belediye Kültür Merkezinin yanında ve cami avlusunda iftar çadırı kurdu. İftar çadırında her gün binlerce vatandaş birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofrayı paylaşarak orucunu açıyor. Ramazan ayının yedinci gününde de vatandaşlar akşam ezanının okunmasıyla iftar çadırında oruçlarını açtı.

 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, çadırda vatandaşlarla bir araya geldi. Başdeğirmen çifti, iftar öncesinde sıraya girerek yemeklerini aldı. Mekke Kur’an Kursu öğrencileri de iftar çadırında vatandaşlara ilahi dinletisi sundu. Başkan Başdeğirmen, ilahi dinletisi sunan öğrencilerle bir araya gelerek, onları tebrik etti.

 

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte binlerce vatandaş hep birlikte orucunu açtı. İftar sonrası Başdeğirmen çifti, çocuklarla da yakından ilgilendi, gençlerle fotoğraf çektirdi.

 

HABER : ZEKİ ÇELİK

 

 

İPEK YOLU HABER ISPARTA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz