İpek Yolu Haber Ajansı

Galip Öztürk’ten Samsunspor’a moral verecek açıklama: “Dikiz aynasına bakarak hedefe ulaşılmaz”

Spor Toto 1’nci ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımımız Samsunspor’a, Samsunlu iş insanı Galip Öztürk’ten moral veren açıklamalar geldi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Öztürk, “futbol hayatın kendisidir. Eğer başarı istiyorsak arkamıza değil, önümüze bakmalıyız, dikiz aynasına bakarak menzile varılmaz. Eğer bir hedefiniz varsa, kaybettiklerinize hayıflanmak yerine, kazanacaklarınıza odaklanmalısınız” dedi.



Öztürk, ligin 34’ncü ve son haftasında 67 puanla üçlü averaja kalan ve rakipleriyle arasındaki averaj farkı nedeniyle 3’ncü sırada bulanan Samsunspor’un rakiplerine göre daha şanslı olduğunu ifade eden Öztürk şunları söyledi:

“Burada şimdi ‘o şunu yenerse, bu şununla berabere kalırsa’ gibi bir analiz yapmama gerek yok. O iş teknik adamların işi. Yüksel Yıldırım Samsunspor’u süper lige çıkarmak İçin elindeki bütün imkanları ortaya koymuş ve heyacanını hiç kaybetmemiş bir başkan. Keza Ertuğrul Sağlam bir Anadolu kulübüne süper lig şampiyonluğu yaşatmış önemli bir  teknik adam. Uzaktan da olsa bakıyorum, kentimizin bütün dinamikleri kulübümüzün arkasında kenetlenmiş vaziyette. Bu iş inanç işi. Futbolcularımız ellerinden gelenin fazlasını pazar akşamı ortaya koymalılar. Deplasmanda, üstelik de şampiyonluğun bir başka adayı olan Adanademirspor’un şehrinde, bir başka Adana takımıyla karşılaşıyor olmamız, ilk bakışta bir dezavantaj gibi duruyor olabilir ama bu iki güzide kulüp arasında yıllara dayanan ciddi bir rekabet var. Demiyorum ki Adanaspor maça asılmaz. Elbette onlar da ellerinden geleni yapacaklar ama ben Samsunspor’umuzun bol gollü bir galibiyetle maçı tamamlayacağına inananlardanım. Herkesin de buna inanmasını ve bu enerjiyi taşımasını istiyorum. En kötü senaryomuz bile play-off’lara kalarak süper lige yükselme şansımızın olduğunu gösteriyor. İnşallah buna gerek kalmayacak ve kırmızı beyazlı sevdamız Şampiyon olarak süper lige çıkacak.”

Süper lige çıkma şansımızın çok yüksek olduğunu da kaydeden Öztürk sözlerini şöyle noktaladı:

“İnanırsak başarırız. Samsunspor’un yeri süper ligdir. Bunu herkes biliyor ve buna hepimiz inanıyoruz. Futbolcu kardeşlerime, teknik direktörümüz sevgili Ertuğrul Sağlam kardeşime son maçlarında canı gönülden başarılar diliyorum. Moralimizi yüksek tutarsak Şampiyon biz oluruz Allah’ın izniyle. Herkes buna inansın ve bu enerjiyi uzaktan da olsa takımımıza gönderelim. Başta da söylediğim gibi futbol hayattır ve Hayat Niyettir.”


HABER: AYFER KILIÇ

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz