İpek Yolu Haber Ajansı

GAZETECİ BURHAN KAZMALI HAYATINI KAYBETTİ

Yalova, Karamürsel basınının usta gazetecilerinden meslektaşımız Burhan Kazmalı (1960 doğumlu )Yakalandığı korona hastalığına yenik düşerek bugün hayatını kaybetti.


Geçmişte Yalova Gazetesi, Haberci Gazetesinde çalışan daha sonra Anadolu Ajansı, Sabah Gazetesi ve Haber Türk Gazetelerinin Yalova temsilciliği, Çizgi ve Akkent Gazetelerinin sahipliğini yapan 2 çocuklu Burhan Kazmalı kısa bir süre önce ATV’den düşerek yaralanmış ve bir müddet Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavi edildikten sonra taburcu edilmişti.
Evde korona belirtilerinin olmasından sonra test yaptıran meslektaşımız, Burhan Kazmalı’nın testi pozitif çıkınca Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Dün solunum sıkıntısından sonra ağırlaşan Kazmalı bugün hayatını kaybetti.
Uzun zaman beraber haber peşinde koştuğumuz kıymetli kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. Kazmalı’nın cenazesi Karamürsel’de korona tedbirleri kapsamında toprağa verilecek.


BİZDE İPEK YOLU HABER OLARAK MESLEKTAŞIMIZA ALLAH TAN RAHMET AİLESİNE VE SEVENLERİNİ BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ 


HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 
İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz