İpek Yolu Haber Ajansı

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkan adayı Ömer KANTAR dan aday açıklaması

Değerli meslektaşlarım;

Yenilikçi inşaat müteahhitleri olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın, ülkemiz ve memleketimiz adına itibarını ve müteahhitlik mesleğini daha iyi seviyelere taşıyabilmek içinolmaya karar verdim.

Sorunlarımızı biliyorum. Mesleğin içerisinden gelen birisiyim. Geçmiş dönemlerde, derneğimizin ve çatı kuruluşumuz İMKON’un yönetim kademelerinde görev yaptım. Şahsım ve ekibimiz, yönetime geldiğimiz takdirde tüm paydaş meslek odaları ile birlikte mesleğin en iyi seviyelerde temsil edilebilmesi ve mesleğimizin saygınlığının artırılması için gereken özveri ve emeği tüm gücümüzle vereceğiz.

Kıymetli meslektaşlarım, özellikle son zamanlarda hepimizin bildiği üzere mesleğimizle ilgili ciddi sıkıntılar yaşamaktayız. Yaşanan bu sıkıntıların hem dile getirilmesi hem de çözümü yönünde tüm paydaşlarımızla birlikte çalışarak sonuç almak istiyoruz. Devamında sesimizin daha gür çıkması için Çevre Şehircilik Bakanlığı nezdinde çatı kuruluşumuz olan İMKON ile beraber mesleğimizi ilgilendiren konularda fikir paydaşı olmak istiyoruz.

Bu konular ve mesleğimizi ilgilendiren tüm problemlerin çözümü için Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetimine ekibimle beraber talibiz. Bu yolda bizim ile birlikte yürümenizi temenni eder, saygılarımı sunarım.

 


HABER: SÜMEYAY TURAN 
İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz