İpek Yolu Haber Ajansı

Gaziray’ı hizmete açan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gazianteplilere müjde: Yılbaşına kadar ücretsiz olacak

Gaziantep İstasyon Meydanı’nda Gaziray, Büyükşehir yatırımları, 70 fabrika ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anteplilere de müjdeli bir haber verdi.


Erdoğan banliyö hattı olan Gaziray’ın yılbaşına kadar ücretsiz olacağını söyledi.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Toplu açılış töreni için Gaziantep’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak üzere Araban’dan Belediye Başkanı Hasan Doğru ve AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney önderliğinde uzun araçlık konvoy oluşturuldu.

 Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının detayları şöyle:

 

"Bizleri coşku ile bağrına basan Gaziantepli kardeşlerimin her birine ayrı ayrı sevgilerimi yolluyorum. Rabbim’e bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için hamd ediyorum.

 

Sordum İstasyon Meydanı’nda kaç bin Antepli var. Remsi rakam verdiler. Şu anda 60 bin kişi var, gelişler devam ediyor dediler. Biz vesayetin oyunlarını sizlerle beraber bozduk. Sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorlarını beraber yıktık. Darbecilere karşı beraber direndik. Velhasıl Türkiye Yüzyılı için gereken temeli birlikte attık. Gereken hazırlıkları beraber gerçekleştirdik dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun paylaşımına Gaziantep’ten yanıt verdi: Dönüşte hamburgerden başka anlatacak bir şeyi yok

 

 İngiltere’de bir dizi temaslar gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, peş peşe dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Hamburger yerken bir fotoğraf paylaşan Kılıçdaroğlu, "Hamburgerimizi yedik, saat 22.00’de görüşmek üzere..." demişti. İşaret ettiği saat gelince beklenen hamleyi gerçekleştiren CHP lideri, "Kara paradan evlatlarımızın payına uyuşturucu düştü. Peki ya onların çocuklarına?" notuyla yeni bir video yayınladı.

 

"HAMBURGERDEN BAŞKA ANLATACAK BİR ŞEYİ YOK"

Bugün Gaziantep’te Gaziray ve diğer projelerin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. Erdoğan, "Birileri kıta kıta geziyor. ABD, İngiltere, Almanya... Dönüşte yediği hamburgerden başka anlatacağı yok. Ama hesabını vermediği pek çok nokta var." dedi.

 

 

 

Haber: SEVİM BOZKURT

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz