İpek Yolu Haber Ajansı

GENÇ KADIN KAHVE İÇMEK İÇİN GİTİĞİ KAFEDE TACİZE UĞRADI

İstanbul’da lise öğrencisi olan L.Y. ve P.P., kahve içmek için bir mekana gittiler. Oturdukları masada vakit geçiren çiftin karşısında 62 yaşındaki D.G. oturuyordu. Çiftin İddiasına göre D.G., genç kız L.Y.’e bakmaya başladı. Rahatsız edici bakışlar çiftin dikkatini çekti. Bakışların ardından iddiaya göre D.G., Genç kıza bakarak pantolonu ile oynadı. Durumun devam etmesinden rahatsız olan erkek arkadaş P.P., kalkarak yaşlı adamın masasına yöneldi.

Yaşlı adamın masasına giderek bakmasından rahatsız duyduklarını, neden baktığını soran gençle yaşlı adam arasında tartışma çıktı. Çevredeki insanların olaya müdahale etmesiyle son bulsa da lise öğrencisi genç kız, olayı annesine anlattı ve yaşlı adamdan şikâyetçi olmak isteğini söylemesinin üzerine anne ve genç çift, yaşlı adam hakkında kendilerini taciz ettiği gerekçesiyle şikâyetçi oldu.

Yaşlı adam D.G., hakkında yapılan şikayetinin ardından ifadesi alındı. İfadesinde ’Karşı masamda oturuyorlardı birbirlerine çok yakınlardı, samimiyetlerinin ileri gitmesi dikkatimi çektiği için baktım. Başka bir niyetim yoktu hakkımda yapılan suçlamaları kabul etmiyorum’ diyerek üzerine atılı suçlamayı inkâr etti. Soruşturma sürüyor.


HABER: ÖZKAN GÜLİ
İPEK YOLU HABER / İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz