İpek Yolu Haber Ajansı

GENEL BAŞKANI YILMAZ GÜLÜMSER TÜRKİYE’DEKİ GERÇEKLERE BAKTIĞIMIZDA.

GENEL BAŞKANI YILMAZ GÜLÜMSER TÜRKİYE’DEKİ GERÇEKLERE BAKTIĞIMIZDA.

Vatan Seveler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Sayın Yılmaz Gülümser basın açıklaması yaptı.
Şu ifadelere yer verdi.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimiz de
Türkiye Genel seçimlerinde,de 28. Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları hakkında değerlendirme yaptı.

Türkiye de ki gerçeklere baktığımız’ da.

Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğindeki Cumhur ittifakı içinde Hüdapar Hizbullah terör örgütü olmasına rağmen Seçimler de % 49.3 oy almış mecliste temsil hakkı kazanmıştır.

Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Liderliğinde ki Millet ittifakı içinde HDP PKK terör örgütü olmasına rağmen % 42.7 oy almış mecliste temsil hakkı kazanmıştır.

Cumhurbaşkanı adayı Sayın Sinan Oğan Liderliğinde ki Ata İttifakı hiç bir terör örgütü ile yakınlığı olmamasına rağmen % 5.3 oy almış mecliste dışında kalmış olduğunu görüyoruz

Ata İttifak Cumhurbaşkanı adayı Sayın Sinan Oğan diyor ki.

Terör örgütüyle arasına mesafe koyamayan yanımıza gelmesin diyor.

İkinci tur da seçimlerin sonuçları belirleyici olacağından dolayı daha önem arzetmektedir.

Cumhur ittifakı da Millet ittifakı terör örgütünün destekleyen Partiler olmasından dolayı her iki ittifak ta zaten Ata İttifakına destek için gelmemesi gerekiyor
Hatta gelseler de Ata İttifakı kabul etmemesi gerekmektedir.

Siyaseti kitleyen bu üç ittifak da Türkiye de ki seçim ve normalleşme sürecinin tıkanmasına yol açan çizgilere sahip olduğunu görüyoruz.

Türk Siyasetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kitlenmesine ve kirlenmesine neden olan terörle irtibatı olduğu resmen tespit edilen Partilerin kişilerin seçime girememesi ve hatta Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Meclise asla girmemesi  gerekmektedir. ayrıca da İttifak kurucuları da terör örgütü ile irtibatlı oldukları tespit edilen Partileri ittifaklarına almamaları gerekmektedir ki temiz toplum temiz siyaset ancak böyle başarılabilecektir.
Bu aşamadan sonra görünen odur ki.
Asla vakit kaybetmeden her türlü Terörden arındırılmış güçlü bir Türkiye her türlü terörden arındırılmış güçlü Meclis gerekmektedir temiz siyaset zaman alsa da asla imkansız değildir.diyerek sözlerini tamamladı.

Bizler de Vatan Seveler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkan Sayın Yılmaz Gülümser Başkanımıza teşekkürler ediyoruz ve parti teşkilatlarını tebrikler ediyoruz. başarılarının artarak devamını diliyoruz


ipek yolu haber,
mmustafa dogan

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz