İpek Yolu Haber Ajansı

"GEREKİRSE BEN DE BOZKURT GİBİ AFRİN'E GİDERİM

"MHP YENİ BİR SİYASİ HAREKET DEĞİLDİR"

Türk milleti birdir, bölünemez. Bölünme kabul etmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti 1923 kuruluş felsefesine bağlı kalacaktır. Onurumuz milliyetçiliktir. Duruşumuz millidir. Ülkemizin zarar vereceğini düşündüğümüz her meselede son sözü söyleyecek olan aziz millettir. MHP yeni bir siyasi hareket değildir. Türkiye için düşündüklerimiz bellidir ve asla kırılma yaşamamıştır. Türkiye üzerindeki stratejik oyunların farkındayız. Gelişmeleri geçmiş, bugün ve gelecek boyutu ile kavrayan vizyona ve kadrolara sahibiz. MHP özellikle milli kimlik ve beka ile ilgili konularda Türk siyasetinde yer edinmiştir.

Bugüne kadar her milli meselede kamuoyu partimizin ne dediğine dikkat kesilmiştir. Bu yönü ile MHP temel milli meselelerde söz sahibi haline gelmiştir. Yeni bir dünya düzeninin şekillendiği 21. yüzyılda barış ve huzur içinde yaşanacak bir dünya arzuluyoruz. Bir milletin dayanışma, ilerleme, çağın değerlerini yakalama gibi hedeflerini pekiştirecek en önemli kuvvetlin milliyetçilik olduğunu düşünüyoruz. Bu yüksek şuur Türk milletin namı ile mükemmel milli kimliğin eseridir.

"MHP HİÇBİR ZAMAN AYRIMCI VE DIŞLAYICI OLMAMIŞTIR"

Bu itibarla MHP hiçbir zaman ayrımcı ve dışlayıcı olmamıştır. Sevilen, özlenen, gıpta edilen büyük ülke haline gelmemizin çaresi de vatanımızı küresel bir cazibe merkezi haline getirmekle mümkün olacaktır. Bize göre gelecek, ay yıldızlı bayrağın altında birleşmekten geçmektedir. Milli birliğimiz yara alırsa bunun geriye dönüşü mümkün değildir. Gün, saflarımızı sıklaştırma günüdür. Gün kucaklaşma günüdür. Kucaklaşmanın adresi büyük Türk milletidir. Binlerce yıllık milli tarihimiz, hatası ile sevabı ile, üzüntüsü ile sevinci ile bizim ceddimize aittir. Binlerce yıl boyunca kıtalar arasında zaman zaman bozulan güç dengelerini terazileyen devletlerin varlığı kuvvetlerin tek bir yapıda toplanmasına izin vermemiştir.

"KIZIL ELMA ÜLKÜDÜR, ÜLKÜSÜ VE ÜLKESİ OLMAYANLARIN ANLAMASI İMKANSIZDIR"

Türk milleyetçileri için hedef Kızıl Elma ülküsüdür. Zeytin Dalı Harekatı başlar başlamaz kabaran milli heyecandan ödü patlayanları gördükçe hayrete kapılmamak elde değildir. Kızıl Elma ülküdür. Ülküsü ve ülkesi olmayanların anlaması imkansızdır. Kahraman askerlerimizin sevkiyat esnasında doğal yaptıkları bozkurt işareti birilerinin uykularını kaçırmıştır. Bazı askeri ve siyasi kesimlerin bozkurt işaretinden rahatsızlıkları kronik hastalık noktasına çıkmıştır. Okuyup görünce felç geçiren, komaya giren askeri ve siyasi malum çevreler neden korkmuşlardır? Niye bu kadar ürkmüşlerdir? Hadi teröristlerin üzerine korkusuzca gidin de görelim, size bile alkış tutalım? Bir başka densiz eski milletvekili bozkurt işaretinin İslam’ın ruhuna aykırı olduğuna dikkat çekmiştir. Türk milleti ne çekmişse bu zihniyetlerden çekmiştir. Haçlı beşiğinde sağlanmak küfrün eteğinden tutmak yeterli olacaktır.

"GEREKİRSE BEN DE BOZKURT GİBİ AFRİN’E GİDERİM"

Ruhsuzlar ne bilsin Türk ve İslam ruhunu. Köksüzler ne bilsin Türk’ün bozkurt duruşunu. Bozkurt çakalla karışmaz. Çakalla bir tutulamaz. Bilinsin ki, Zeytin Dalı Harekatı’na bozkurt işareti yapa yapa dahil olacak yüz binlerce bozkurt hazır beklemektedir. Türkiye tesadüfen bulunmamış harita üzerinde kurulmamıştır. Bu topraklar rastgele ’vatan’ denmemiştir. Eğer ihtiyaç olursa ben de bir bozkurt gibi Afrin’e gider bu vatana bu millete taşıdığım canı seve seve vermeye hazırım. Bu da bu millete Devlet sözüdür.


haber merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz