İpek Yolu Haber Ajansı

GSB MUĞLA GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO VE MÜNAZARA DALLARI TÜRKİYE FİNALLERİNDE BÜYÜK BAŞARI

GSB MUĞLA GENÇLİK MERKEZLERİ TİYATRO DALINDA EN İYİ MÜZİK ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLURKEN, MÜNAZARA TAKIMI İSE 9’UNCU OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları tiyatro dalında en iyi müzik ödülünün sahibi Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri tiyatro ekibi olurken, 941 takım arasından münazara takımını ise 9. oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 7 Aralık’ta yedi ilin katılımıyla Ankara’da düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmalarında Tiyatro kategorisinde Muğla’yı yönetmenliğini Anılcan Erden’in yaptığı "Unutmayı Unutmak" adlı skeç ile temsil eden Muğla Gençlik Merkezleri Gönüllü Gençleri tiyatro ekibi "En İyi Müzik" ödülünün sahibi oldu.

Tiyatro kategorisinde En İyi Müzik ödülünü Muğla Gençlik Merkezlerini temsilen Dilhan Evcimen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kampları Dairesi Başkanı Oktay Mahşer ve TRT’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Ciritçi Abdullah rolüne can veren Yavuz Sepetçi’nin elinden aldı. 28-30 Kasım tarihlerinde düzenlenen 2022 Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Münazara Ligi Yarışmasında ise Muğla Geçlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Gençlik Merkezleri Münazara Takımı Gülhan Dalkılınç ve Rıfat Büyükatak Üniversite katogorisinde toplam 941 takım arasında yapılan münazara maçları neticesinde 9. olmuştu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Gençlik Merkezlerimiz tiyatro ekibini, münazara takımını ve gençlik liderlerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. Yeni dönem Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları başvuruları da başlamış olup tüm gençlerimiz www.gencizbiz.gsb.gov.tr adresinden veya gençlik merkezlerimizden ses, şiir, tiyatro ve bilgi yarışmaları için başvuru yapabilirler. Muğla’daki tüm gençlerimizi gençlik merkezlerine davet ediyoruz" denildi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEK YOLU HABER MUĞLA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz