İpek Yolu Haber Ajansı

Hacınabispor Fırtınası Dinmiyor 8- 0 !

 


 Bafra Hacınabispor; Cemal Özdemir Sezonu, Süper Amatör Ligi Ligi’ nin 10 haftasında konuk ettiği İlkadım Yabancılar Pazarıspor maçını farklı tarife ile geçt: 8- 0

Bafra Hacınabi Spor  maça şu 11 ile başladı:

 Kalede Resul, savunmada Tunahan,  Mert, Emirhan Yılmaz, Tuna Okur, orta sahada Ümit, Lokman, Ferhat, Soner, Yunus, Bedir .                                                                                                                                                                  Hacınabispor oyuna etkili ve istekli başlayan taraftı. Yunus’un 3, Özcan’ın 2, Soner’  in Ümit’in bir Ferhat bir golleriyle sahadan farklı bir skorla ayrılan Hacınabispor puanını 24’ e çıkararak haftayı Lider tamamladı.

Önümüzdeki hafta; zor bir hafta fakat biz, bu engeli de aşarak, ligde ilk yarısında kalan 3 maçta da 3’  te 3 yaparak, ilk yarıyı Lider tamamlamak istiyoruz.

Konuyla ilgili olarak; Hacınabi Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk şunları söyledi: " Geçen hafta; 19 Mayıs deplasmanından 1 puanla döndüğümüz için çok üzülmüştük. Bugün buradan galip ayrıldığımız için, önce çok kıymetli futbolcu kardeşlerimi ve teknik niyetimizi tebrik ediyorum.

 Bugün; bu güzel havada, tribünleri dolduran taraftarımıza güzel ve bol gollü bir maç izlettirdikleri için, her iki tarafa da teşekkür ediyorum.

İnşallah biz hedefimize; daha doğrusu hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz, İnşallah Lig sonunda hedeflediğimiz yerde olacağız.

 Bundan hiç şüphemiz de yok. Azim ve gayretle çalışıyoruz. Bizim bu şehre de sözümüz var bu sözümüzü tutmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Maçtan sonra, bizlere yemek ikramında bulunan Yörem Pide’ ye teşekkür ederiz.

İnşallah, önümüzdeki hafta Bafra derbisi güzel bir maç olsunve gönül ister ki; bu sene her  iki takım da bir üst lige yükselsin.

 İnşallah gönlümüzden geçenler olur diye düşünüyorum.

 Öncelikle, dostluk ve kardeşlik çerçevesi içerisinde, güzel bir maç olsun izleyenler keyif alsın kazanan Bafralı futbolseverler olsun istiyoruz.

 Herkese saygılar sunuyorum."

Haber : OktayZERRİN

İPEK YOLU HABER  SAMSUN

 

                                                               

 

 

.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz