İpek Yolu Haber Ajansı

( HAP ) GENEL BAŞKANI SAYIN ÖZTÜRK İPEKYOLU HABER AJANSINA AÇIKLAMADA BULUNDU


Genel başkan ÖZTÜRK  yazılı açıklamasında

 

80 milyon milli iradeyi temsil eden,Tek Merkez ve Milli Çatı Partisi olan,Hak ve Adalet Partisi (HAP) Genel Başkanı YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK yaptığı açıklamada:

 

      Partimizin Misyon ve Vizyonu kısaca şudur:

Ne ABD,Nede AB

Türkiye,Türk Toplulukları ve İslam Devletleri Birliğinden,bu birliğin kurulmasından yanadır.

Toplumun kalkınmasından ve üretime dönük politikalardan yanadır.

Önce Partim değil,Önce Vatanımdır,Beş vakit Ezan sesimdir.

Ayyıldızlı Bayrağımdır

Gençlerimizdir,Kadınlarımızdır Devletimin Bekasıdır .

Tarihde Öldü denildiğinde tekrar dirilen,Devletler kuran,Çağ kapayıp, Çağ açan,korkusundan düşmanlarına Çin Setlerini yaptırtan,Dağlardan,Karadan Denize Gemiler indirten,7 Düvele,dizi olana önünde diz çöktürten,başı olana önünde baş eğdirten,

Tarihi yeniden yazdırtan,Ecdatlarının,Alparslanların,Fatihlerin,Yavuzun,Osmanlının,Abdülhamit Hanın Torunu ve çocuklarının kurduğu ve bunların Misyon ve vizyonlarının Partisidir (HAP).

     Sadece çağa uyan değil,Çağa Ayak uyduran Değil, Çağ Açıp, Çağ Kapayan Sağ,Sol ayrımcılığı yapmayan,Ecdadı Fatihin,Alpaslanın, Osmanlı'nın, torunlarıyız ve Cumhuriyet ve Atatürk çocuklarıyız. 

Geçmişimizle Tarihimizle,Atalarımızla onur ve gurur duyarız.

 

       Her zaman gençlerimizin,kadınlarımızın, Devletimizin yanındayızdır ve Ülkemizin, gençlerle,kadınlarla İkbale erişeceğine,gençlerin, kadınların önünü açan,onlara yönetimlerde ilk sıralarda,ön sıralarda yer veren partiyiz.

HAK VE ADALET (HAP) PARTİSİ,yine Çanakkale de,İnönü de,Dumlupınarda,Sakarya da,Kafkaslar da,Yemen Çöllerin de vb yerlerde Can veren Kan veren,aynı cephede savaşan,aynı kaptan yemek yiyen aynı kaptan su içenlerin,aynı mevzilerde bu bayrak bu toprak benim diye ölenlerin, şehitlerin, gazilerin, Teröre bulaşmamış,Türkün,Kürtün,Lazın,Çerkezin,Abazanın, Boşnak, Manavın, Alevinin, Sünninin Partisidir .

 Tek merkez ve Milli Çatı Partisi olan,Hak Ve Adalet Partisi

Dil,Din,Irk, Renk,Cins,Mezhep vb.Ayrımını yapmayan,Teröre bulaşmamış, herkesi kucaklıyan,herkese kolarını,kapısını yüreğini ağzına kadar açan partidir.Milli Birlik ,Beraberlik ve Kardeşlikden,Barıştan yana bir partidir.

Fatih,Alpaslan,Osmanlı,Abdülhamit Han,Mustafa Kemal  Atatürk gibi Atalarımızın, Feyzi Çakmakın,Kazım Karabekir,,Demokrasi şehidimiz Adnan Menderesin,Celal Bayarın,Turgut Özalın,Süleyman Demirelin,Necmettin Erbakanın,Bülent Ecevitin,Alpaslan Türkeşin,bu gibi değerlerimizinde Misyon ve Vizyonu olan partidir

‘TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET'

 

 

Kırmızı çizgimizdir olmazsa olmazımızdır .Bundan vaz geçmeyiz.

Haktan,Hukuktan,.Dinini,5 Vakit Ezan Sesini,Ay yıldızlı Bayrağını,T.C. Devletini seven,gençlerini kadınlarını,çocukları,Allahın sessiz kullarım dediği dünyadaki tüm yaşayanları hayvanları seven koruyan kollayan,hizmet veren partidir.

Vatanını,Devletini seven,ülkenin bu değerlerle ikbale erişeceğine inanan, madden, manen,gönülerinde taşıyan,yaşatan, saygı duyanların vb. partisidir

     ''Geçmişinden Kuvvet Almayan, Geleceğini Göremez."

Atasözünden Feyiz alırız.

Yolumuz Hakk yoludur (Allah) Yoludur.Hz Ömerin Adaletinin yoludur.

    "Biz bölen değil Birleştireniz,Parçalayan değil bütünleştireniz".

     Biz gücümüzü önce

" Hakk tan,sonrada Halktan alırız".

     Yolumuz Hak yoludur.

Hak Allahtır,Hak ve Adalet Allahın sıfatlarındandır.

     Allah bu kutlu davamızda bizleri,bizlere inananları,partimizi,Milletimizi utandırmasın,hep muzaffer eylesin.AMİN.

 

Saygılarımla...

YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK

HAK VE ADALET PARTİSİ (HAP) GENEL BAŞKANI.

 

YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK, KİMDİR ?

 

Burdur da doğdu.

 İlk,orta ve Lise tahsilini Burdur da tamamladı.Bursa İktisadi ve Ticari İlimler akademisini İşletme,İktisatı bitirdi.

Ayrıca, Konservatuvar eğitimi almış olup, T.H.M. Bölümünü bitirmiştir.

Değişik dallarda, konularda da sertifikaları vardır.

Yedi farklı Bakanlıkta çalışmış ve çeşitli birimlerinde üst düzey görevlerde yer almıştır.

Çeşitli, Özel Sektörlerde yöneticilik yapmıştır, Suudi Arabistan, Amerikan ve Türk Ortaklı bir firmada 3 yıl Genel Koordinatörlük görevini yapmıştır.

Doğru Yol Partisinin (DYP) İlk kurucularından olan Yiğit Zeki Öztürk, İlk DYP Antalya il Başkanlığını kurmuş bu görevini de 3 yıl sürdürmüştür.

Sonra DYP'nin G.İ.K. üyeliğine seçilerek 2 yıl Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapmıştır.Ayrıca 15 Temmuz 2016 Darbesi Şehit ve Gaziler,yakınları,nöbetçileri yardım yaşatma kültür derneğinin de halen Genel Başkanıdır.

27 Nisan 2012 de kurulmuş tek merkez ve milli çatı partisi olan, Hak ve Adalet Partisinin (Hap)kurucusu ve aynı zamanda kurucu Genel Başkanlığını yapmış, daha sonra yapılan üç Olağan Büyük Kongresinde ‘de oy birliğiyle tekrar Genel Başkanlığa seçilmiş, getirilmiş, seçimle gelen bir Genel Başkan ve Liderdir.

Hak ve Adalet Partisini (HAP) Seçimlere girmeyi hak kazandırmış ve partiyi 7 Haziran 2015 milletvekilleri seçimlerine sokmuştur

 Aynı zamanda da,Ayrıca 15 Temmuz 2016 Darbesi Şehit ve Gazileri,Nöbetçileri Yardımlaşma,Yaşatma,Dayanışma,Kültür Derneğininde kurcusudur ve Genel Başkanıdır.

7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerinde ilk kez seçimlere girmiş ve seçim oy pusulasının 6. sırasında Milletvekili seçimlerinde katılmıştır.

1 Kasım 2015 seçimlerinde Milletvekili seçimlerinde seçim oy pusulasının 5. sırasında seçimlere girmeyi hak kazanmış,fakat Ülke de siyasi istikrar bozulmasın,önce partim değil önce vatanım diyerek,

Ay yıldızlı bayrağım 5 vakit ezan sesim ,gençlerim kadınlarım devletimin geleceği bekası diyerekten  550 Milletvekili adayıyla birlikte oylar bölünmesin ve şu zamanda ülkeyi yönetecek Sn Cumhurbaşkanın dan RTE başka bir Lider olmadığı için,CHP ve MHP dende kavgadan dövüşten başka bir şey yapmadıkları,Halkın Umut partisi olmaktan uzak,ellerinde ülkeyi,halkı ekonomiyi kalkındıracak her hangi bir plan,projeleri olmadığı için üretmedikleri için bunlardan ülkeye halka  verecekleri bir şeyleri olmadığından,Bizlerede uzak durdukları,hiç bir konuda görüş alış verişinde bulunmadıkları için,iş birliğine yanaşmadıkları için,ülkemde siyasi istikrar bozulmasın AKP Bir şans daha tanıyalım diye, Adalet Ve Kalkınma Partisi (AKP) lehine seçimlerden çekilmiştir.Liderini desteklemiştir.

Aktif siyasetten gelen, asil bir ailenin ve asil Türk Milletinin Vatanperver, Yurtsever, Alpaslanın, Fatihin,Yavuzun,Abdülhamit Han Osmanlının Torunudur.Cumhuriyet ve Atatürk çocuğudur.

Geçmişinle Tarihinle  tüm atalarıyla günahıyla sevabıyla onur ve guru duyar

Yolu Hakk yoludur.HZ.Ömerin Adaletiyle,Halkla birlikte Hakça bir düzen kurma yoludur.

Dağlardan, karadan, denize, gemiler indirten, korkusundan Çin Settini yaptırtan, öldü denildiğinde tekrar dirilen, yeniden Devlet kuran, çağ kapayıp çağ açan,7 Düvele dizi olana önünde diz çöktürten, başı olana önünde baş eğdiren Alpaslanların, Yavuzun,Fatihlerin, Osmanlının Abdülhamit Hanın,torunudur,Cumhuriyet ve Atatürk çocuğudur.

 Bayrağını ve T.C. Devletini,5 vakit ezan sesini, Ayyıldız'ı bayrağını seven, vatan sever, yurtsever, millî birlik ve beraberlikten, kardeşlikten, barıştan, yana bir liderdir.

Her zaman

‘TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET'

den yanadır.



HABER: BAHAR AYDAN.K

İPEKYOLU HABER BALIKESİR

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz