İpek Yolu Haber Ajansı

ÇIKSORUT MAHALLESİNDE’ Kİ SİLAHLI KAVGADA 1 ÖLÜ 2 YARALI

Gaziantep’te para meselesi nedeniyle çıkan kavgada Adem S.  arkadaşı Ali Kaya‘ yı (34) av tüfeği ile vurarak öldürdü. Adem S. kendisine engel olmaya çalışan arkadaşının annesi Mevlide Kaya (71), ile diğer arkadaşı Mustafa Bayram’ı (39) ise yaraladı. 

 Olay sabah saatlerinde Gaziantep ‘in Çıksorut mahallesinde gerçekleşti. Adem S. Mustafa Bayram ile birlikte ortak arkadaşları olan Ali Kaya’nın evine gitti. Önceden de para meselesi nedeniyle kavgalı olan iki arkadaş arasında çıkan tartışmanın sonu ölümle bitti. Tartışma sırasında Adem S. Av tüfeğiyle Ali Kaya‘ya ateş açtı. Başına isabet eden saçmalar nedeniyle Kaya yere yığılırken, Adem S. kendisine engel olmaya çalışan anne Mevlide Kaya ile arakadaşı Mustafa Bayram’a da ateş açtı. Ali Kaya yaşamını yitirirken, yaralanan annesi Mevlide Kaya ile Mustafa Bayram hastaneye kaldırıldı. 

Ali Kaya’nın cansız bedeni incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis ekipleri olayın ardından kaçan Adem S.’nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz