İpek Yolu Haber Ajansı

Instagram Hikayeler’e yeni özellik geliyor

Instagram Hikayeler’e yeni özellik geliyor



Instagram Hikayeler’e yeni özellik geliyor

Facebook’un sahibi olduğu Instagram, son günlerde yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Kullanıcıların ısrarla istediği Instagram Hikayeler video kırpma özelliği uygulamaya eklenecek. Tarih konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
ABD merkezli Facebook bünyesinde hizmet veren Instagram, Hikayeler bölümüne getirmeye hazırlandığı video kırpma eklentisini test ediyor. Bu yeni özellik, Hikayeler bölümünde video düzenleme ve yüklemeyi daha da kolaylaştıracak.

Instagram Hikayeler video kırpma özelliği getiriyor

Tersine mühendislik uzmanı Jane Manchun Wong tarafından paylaşılan bir görüntüde, Hikayeler içine yerleştirilmiş bir video kaydırıcı kırpma aracı yer alıyor. Buradan söz konusu özelliğin, diğer platformlarda bulunan benzer video düzenleme araçlarıyla aynı şekilde çalışacağı anlaşılıyor.
İlk çerçevenin üst kısmına yeni bir düzenleme simgesinin eklendiği görülüyor. Buna tıklandığında ikinci karede olduğu gibi kırpma aşamasına geçiliyor. Halihazırda birçok içerik oluşturucu, videolarını üçüncü bir uygulama aracılığıyla düzenliyor. Ancak yeni Instagram özelliği, bu işlemi daha kolay hale getirecek.

Öte yandan, video kırpma özelliği markalara da daha odaklı ve gösterişli içerikler hazırlamasını sağlayacak. Yeni özelliğin, Instagram’a ne zaman geleceğine dair resmi bir açıklama yok ama Mart ortalarında bir güncelleme gelebileceği söylentiler arasında.

HABER MERKEZİ 



 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz