İpek Yolu Haber Ajansı

İPEKYOLU'NDA SPOR, SANAT, MESLEK VE EĞİTİM KURSLARI KIŞ AYLARINDA DA YOĞUN

İpekyolu Belediyesi,  toplamda 180 bin kişiye ulaşmayı hedeflediği spor, sanat, kültür, sosyal ve eğitim hamleleri çerçevesinde;  yaz aylarında 1500 katılımla dikkat çeken  kurslarına,  kış aylarında 2 bin katılımla devam ederken, yeni kayıtlarla bu sayıyı  40 branşta 3 bin kişilik rekor bir katılıma ulaştırmayı hedefliyor.
Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda devam eden kurslar şöyle:       
BERİVAN KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ'NDE: Piyano, bağlama, gitar, keman, resim, çocuk korosu, geri dönüşüm tasarımı, sinema ve tiyatro eğitimi, cam sanatı, seramik, ebru sanatı, robotik kodlama, bilgisayar, İngilizce, Farsça, işaret dili, okuma yazma.
MAYA KADIN YAŞAM MERKEZİ'NDE: El sanatları, trikotaj, çocuk gelişimi, kadın giysileri dikimi, kadın giyim teknolojileri.
ERÇEK YAŞAM MERKEZİ'NDE: YKS hazırlık, Osmanlıca, bilgisayar, el sanatları, resim, fitness, masa tenisi, müzik, çocuk gelişimi.
SIHKE SÜREKLİ YAŞAM MERKEZİ'NDE: YKS hazırlık.
ŞİŞLİ ÖĞRETMENEVİ'NDE: Aşçılık.
BOSTANİÇİ ANADOLU LİSESİ'NDE: Basketbol, Voleybol.
VALİ ALİ CEVDET BEY İLK VE ORTAOKULU'NDA: Futbol.
TOBB İLKÖĞRETİM OKULU'NDA: Futbol.
 
Başvuru ve kayıtlar için:
-Bostaniçi TOKİ Berivan Kültür-Sanat Merkezi
-Erçek Yaşam Merkezi
-Detaylı bilgi için 0 532 258 01 30
İpekyolu Belediyesi alt ve üst yapı faaliyetleri kadar önem verdiği,  her yaş grubuna hitap eden kültürel ve sosyal faaliyetlerine aralıksız devam edecektir.
1
Belediyemiz, toplamda 180 bin kişiye ulaşmayı hedeflediği spor, sanat, kültür, sosyal ve eğitim hamleleri çerçevesinde; yaz aylarında 1500 katılımla dikkat çeken  kurslara, kış aylarında 2 bin katılımla devam ederken, yeni kayıtlarla 40 branşta 3 bin kişilik rekor bir katılımı hedefliyor.
2
Kurslarımıza başvuru ve kayıt noktaları:
-Bostaniçi TOKİ Berivan Kültür-Sanat Merkezi
-Erçek Yaşam Merkezi
-Detaylı bilgi için 0 532 258 01 30



HABER: AYFER KILIÇ
İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz