İpek Yolu Haber Ajansı

Isparta’da Minik Yusuf’tan Başkan Başdeğirmen’e iade-i ziyaret

“Küçük dokunuş büyük mutluluklar getirdi” Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Küçük Hacılar Köyünde ikamet eden 12 yaşındaki yüzde 94 oranında bedensel engelli Yusuf Kenan Say’ın yaşadığı yol problemini ortadan kaldırtmış, yola kilit taşı döşetmişti

Minik Yusuf, ailesiyle birlikte kendisini evinde ziyaret eden Başkan Başdeğirmen’e iade-i ziyarette bulundu, teşekkür etti.

 

Küçük Hacılar Köyünde ikamet eden bedensel engelli 12 yaşındaki Yusuf Kenan Say, rahatsızlığından dolayı çok ağır şartlarda hayatını sürdürüyor. Yusuf evden dışarı çıkmak istediğinde anne ve babasının yardımıyla tekerlekli sandalye ile çıkabiliyor. Ancak Yusuf’un evininin önünün çakıl ve toprak olmasından dolayı tekerlekli sandalye kullanımında zorluk yaşanıyordu. Bu durum Yusuf’un istediği zaman dışarı çıkmasını engelliyordu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ailenin talebi üzerine Yusuf’un yol engelinin kaldırılması talimatını verdi ve yola kilit taşı döşendi. Çalışmaların tamamlanmasıyla Yusuf için yol engeli ortadan kaldırıldı.

 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte geçen ay Yusuf ve ailesini evinde ziyaret ederek, Yusuf’la hoş bir sohbet gerçekleştirmişlerdi. O ziyarette Yusuf, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i belediyede ziyaret etmek istediğini söylemişti.

 

Minik Yusuf, babası Mustafa ve annesi Fatime Say ile birlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Yusuf Kenan Say, “Şadiye Hanım nerede, kendisine de çok teşekkür ederim” derken Başkan Başdeğirmen, teşekkürünü ileteceğini söyledi. Başkan Başdeğirmen, Yusuf’a oyuncak ve tablet hediye etti.

 

Baba Mustafa Say, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte evlerinde kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, “Sağ olsunlar bizi evimizde ziyaret edip, onurlandırdılar. Biz de kendilerine iade-i ziyarette bulunduk. Allah razı olsun, başkanımız vatandaşlarla iç içe” dedi.

 

Mustafa Say, Yusuf için kilit taşı döşenen yolun oldukça kullanışlı olduğunu belirtirken, anne Fatime Say da “Tüm mahalle o yolu kullanıyor artık. Kim kullanacak, mahallede başka o yolu kullanacak var mı diye hiç sorgulamadan direkt gelip yolumuzu yaptınız. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

 

Mustafa Say, “Cumhurbaşkanımız nasıl Türkiye yüzyılı dediyse sizin için de Isparta yüzyılı diyebiliriz. Isparta’mız için yaptığınız hizmetler gözle görülür durumda. Bu gerçek bir durum. Köyler olarak belediye seçimlerinde oy kullanamıyoruz ama hizmetleri bizler de görüyoruz. Yıllardır bekleyen ITKM, Isparta Meydan AVM olarak faaliyete geçti. Şu anda otogar ile uğraşıyorsunuz. Isparta’ya uzun yıllar hizmet edeceğinize eminim. Küçük dokunuş büyük mutluluklar getirdi. Allah razı olsun başkanım sizden. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçen ay Yusuf ve ailesini evlerinde ziyaret ettiklerini belirtti. Yusuf’un yolla ilgili talebini yerine getirdiklerini ve kendisinin çok mutlu olduğunu ifade ettiğini kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Yusuf bugün bize iade-i ziyarete geldi. Gelirken de köy ürünleriyle gelmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Yusuf’un daha sağlıklı, hareketli günlerini Rabbim bizlere gösterir.

 

 

HABER: ZEKİ ÇELİK

İPEK YOLU HABER ISPARTA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz