İpek Yolu Haber Ajansı

KÜÇÜK DEV ADAM" ENGİN ARDA’DAN ENGELLİLERE BÜYÜK DESTEK

KÜÇÜK DEV ADAM" ENGİN ARDA’DAN ENGELLİLERE BÜYÜK DESTEK

Sanat camiasının tanınmış ünlü sinema, tiyatro oyuncusu ve sunucu organizatör "Küçük Dev Adam" Engin Arda ; Engellilere verdiği destekleri ile " Küçük Dev Adam" hayranları ile büyük kitle oluşturdu.
Yönetmenliğini Emre Bark ve koordinatör Hülya Bark’ın gösterime sunulacak olan... "DAMAT ADAYLARI " Tiyatrosunda Engin Erda yer alıyor...Sözü
"Küçük Dev Adam"Engin Arda"ya bırakıyorum

 

 

ENGİN ARDA : "Engelli kardeşlerimizi unutmamak gerek. Aldığımız nefesin saati yok.Bir Saniye içinde ne olacağız bilemeyiz
Her zaman destek veririm. Bir çok ödül geceleri düzenledim. Ödül gecelerini genelde özellikle engelli kardeşlerimiz yararına düzenliyorum . Bir çok yetenekli engelli kardeşlerimiz var.Yazar / şair / tiyatro oyuncusu ve bir çok sanat dalında başarılara imza attılar. Bizler sahip çıkarsak var olurlar sahip çıkmazsak yok olurlar.Ben de her zaman olduğu gibi engelli kardeşlerimizi kırmayıp bir çok tiyatro oyunlarında yer aldığım oldu. Mutlu oldukları zaman ben daha cok mutlu oluyorum. Engelliye verilen sevgi, mutluluk, huzur, anlatılmaz yaşanır.
"ATÖLYE EMKA TİYATRO TOPLULUĞU"
Bu güzel organizasyonda bana yer verdikleri için cok mutluyum. Yakın zamanda çok başarılı performans sergiliyoruz” dedi.

 

 

A. K : İstanbul’da ve bir çok İlde sunuculuğuyla kendi yazmış olduğu şiirleri ve tarzıyla sahneye Aura renk katarak ödül geceleri düzenleyen Sunucu, organizatör Engin Arda
başarıdan, başarıya imza atmaya devam ediyor. Sergilemiş olduğu performanslarıyla seyircileri adeta büyülüyor..
" duygularını dile getirmesini istesek Engin Arda kısaca açıklama yaparmı. ?

 

 

KÜÇÜK DEV ADAM" ENGİN ARDA"

ENGİN ARDA : Öncelikle Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Onur duydum. Gösterime girecek olan tiyatroda engelli kardeşlerimize bir nebze de olsa moral verebilirsem ve yüzlerini güldürebilirsem benim için çok büyük bir mutluluk olacak.
Engellilere yönelik sergilenecek olan

 

"DAMAT ADAYLARI"

tiyatro oyununda beni de aralarında görmek istediler. Kırmayıp benimde katkım olsun diye düşündüm.Gecemizi, gündüze katıp özveriyle gece, gündüz demeden titizlikle çalışıyoruz..

 

 

"DAMAT ADAYLARI

Oyunumuzun çok büyük beğeni alacağına inanıyorum
Yetişkin tiyatro oyunu /
28 Ekim 2022 / 19 :30" da gültepe kültür merkezinde yapılacak oyun 60 dakikalık
Bütün sanatcı ve sanat severleri bekliyoruz..

 

 

A. K : Değerli üstadım Yeni bir projesi var mı. ?

ENGİN ARDA : Evet yeni projelerde sanat severlerle buluşmak üzere. Aralık ayında kısmet olursa büyük bir projeye imza atıcam. Projem yine engelliler yarına olucak.
3 Aralık "DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ" Bu özel günde engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için her yıl olduğu gibi yine kutlamalar var . Ben her zaman yanlarındayım. Sadece özel günle kalmamalı. Daha öncede Antalya’da ve ilçelerinde bir çok başarılı çalışmalar yaptım. Nasip, kısmet olursa Aralık ayında Antalyadayım.

 

 

 

A. K : Engelliler ile ilgili "Küçük Dev Adam" Engin Arda Sanatçı ve sanat severlere söylemek istediği önemli bir konu varmı. ?

ENGİN ARDA : önemli olan Engelliye sahip çıkmak. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli kardeşlerimizi Topluma kazandırmalıyız. "ÇIĞLIKLARINI ı" sadece engelliler gününde değil her zaman seslerini duymalıyız.
"Engelliye, engel olunmasın" Yoğun ilgi ile engellileri özel günde anmakla kalmasın. Empati kuralım ve ne kadar zor günler yaşadıklarının ve vermiş oldukları mücadelenin
"farkında olalım farkına varalım" . Engelliler için düzenlenen Tiyatro oyunumuza herkezi bekliyoruz.

 

 

A. K : Değerli üstadım Sn Engin Arda bey sizi canı gönülden tebrik ediyorum.. Son olarak iletmek istediğiniz mesajın var mı.?

ENGİN ARDA : Çok teşekkür ederim Ayşe hanım . Öncelikle destekleriniz için ve göstermiş olduğunuz yoğun ilginiz bizleri onure etti. Kağıthane Belediye Başkanımıza, Sn kaymakamımıza ve Valimize, sizlere ve Emeği geçen herkese ayrı, ayrı çok teşekkür ederim .Buradan selam Sevgilerimi gönderiyorum

A. K : Bu güzel sohbet için bizler teşekkür ederiz. Sanat hayatında başarılarının devamını diliyorum.

 

 

 

 

 

MAGAZİN HABER MÜDÜRÜ :

MODERATÖR :

AYŞE KILINÇ :




HABER

İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOGAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz