İpek Yolu Haber Ajansı

KÖYCEĞİZLİ 5. SINIF ÖĞRENCİSİ EGE ERKEN’DEN OKULUNA BAĞIŞ

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi Zeytinalanı Şeyh Ortaokulu idareci ve öğretmenleri yüz yüze eğitime ara verilen dönemde okullarını eğitim öğretime hazırlamak için çalışmalar yaptılar. Yapılan bu çalışmalar esnasında okulunun güzelleşmesine sevinen Köyceğiz Zeytinalanı Şeyh Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Ege ERKEN, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını, okulda yapılan çalışmalarda kullanılmak üzere okula bağışladı. Bu güzel davranışından dolayı Ege Erken’i öğretmenler ve idareciler kutladılar.

 “ Ege annesine, okula gittiğinde, okulun yeniden boyandığını, tuvaletlerin ve koridorların fayansla kaplandığını,  sıralarının yenilendiğini bu durumdan çok mutlu olduğunu belirterek, kendisinin de buna katkı sağlamak için biriktirdiği harçlıklarını okula bağışlamak istediğini söylemiş.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, “öğrencimiz yaptığı bu davranışla bizleri gururlandırdı. Okul Müdürü ve öğretmenlerimizin yapmış oldukları bu güzel çalışmaya küçük Ege’nin kocaman desteği bizleri fazlasıyla mutlu etti. Yapılan bu örnek çalışma için emeği geçen tüm eğitim gönüllülerine ve Küçük Ege’ye yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz