İpek Yolu Haber Ajansı

KÖYCEĞİZLİ VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU 7/24 HİZMETTE

    Muğla’nın Köyceğiz İlçesi Vefa Sosyal Destek Grubu saha ekiplerinden Belediye Zabıtaları sokağa çıkma kısıtlaması getirilen vatandaşlarımızın 7/24 yardımına koşuyor.

    112, 155 ve 156’ya gelen çağrılar doğrultusunda talepler değerlendirilerek vatandaşların maaş veya banka işlemleri ile ilgili talepler alınarak evlerine teslim ediliyor.

    65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların zorunlu ihtiyaçları için 112, 155 ve 156’yı arayarak müracaat etmelerinin yeterli olacağını belirten Vefa Sosyal Destek Grubu; “Bu kritik süreçte ricamız: 65 yaş üstü büyüklerimiz ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız dışarı çıkma yasağına harfiyen uysunlar, diğer vatandaşlarımız da zorunlu ihtiyaçlar dışında evlerinden çıkmasınlar. Unutmayalım ki son derece ciddi ve ölümcül bir virüsle karşı karşıyayız. Ancak alacağımız tedbirler daima koronavirüsten büyük olacaktır. Vatandaşlarımızın alınan kararlar ve uyulması istenen kurallara riayet ederek bizlere destek olmaları bu süreçte çalışmalarımıza güç verecektir. Daima vatandaşımızın yanında ve hizmetindeyiz.” dediler.

    Vatandaşlar Vefa Destek Grubunun hizmetlerinden dolayı memnun olduklarını ve bundan dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz