İpek Yolu Haber Ajansı

KAĞITHANE’DE HESAP FAZLA GELİNCE MEKAN SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜLER

Kağıthane Merkez Mahallesinde önceki gün gece saatlerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Murat D. akşam saatlerinde Müzikhol’e gidip bir masada oturdu. İddiaya göre gece saatlerinde kalkmak istediğinde hesap bin 700 lira gelince mekan sahibi ile aralarında tartışma çıktı.

 Kendisinin bin 700 liralık malzeme yemediğini dile iddia eden Murat D. ile mekan sahibi Zeki Dursun arasında tartışma bir anda alevlendi. Çıkan tartışma sonrası Murat D. hesabı ödeyip olay yerinden ayrıldı.

BENDEN ÖZÜR DİLEYİN DEDİ

Ancak iddiaya göre yarım saat kadar sonra elinde silahla tekrar gelip ’Benden özür dileyin’ dedi. Bu kez tartışma yeniden alevlendi. Murat D. elindeki silahla Zeki Dursun’un bacağına ateş etti. Dursun kanlar içerisinde yere yığılırken Murat D. silahı olay yerine atıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan Dursun ise aşırı kan kaybından hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin peşine düştü. Kamera görüntülerinden gidiş güzergahı tespit edilen Murat D. kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.
20 adet polise geliş kaydı bulunan şüpheli Murat D. Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyetteki ifadesinde; "Sürekli dittiğim bir yerdir. Hesabın çok yüksek olduğunu söyledim. Aramızda tartışma çıktı. Bana hakaret etiler" dediği öne sürüldü.



HABER: ÖZKAN GÜLİ 

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz