İpek Yolu Haber Ajansı

KADEF GENÇLİK KOLLARI BİRLİKTELİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLEDİ

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Gençlik Kollarının her hafta düzenlediği kaynaşma ve dostluğun ön plana çıktığı koronavirüs gölgesinde kalan halı saha maçları öncesinde takım başkanları ve yönetim kurul üyeleri düzenlenen birliktelik organizasyonunda bir araya geldi.



Koronavirüs nedeniyle her hafta bir mahalle takımının yeşil sahalarda bir araya geldiği dostluk turnuvalarına ara veren (KADEF) Gençlik Kolları normalleşme sonrası kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı halı saha maçlarında bir araya geliyor. Yapılacak halı saha maçları öncesi takım başkanları, yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya gelen KADEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu; “Covid-19 adı verilen virüs salgınından sonra sosyalleşmeyi de nasıl bir ortamda yaşayacağımız, ne gibi riskler ve gelişmelerle karşılaşacağımız en çok tartıştığımız konular arasında. ”Kontrollü Sosyal Hayat’’ bir arada olduğumuz tüm alanlar için yeni bir yaşam biçimi oldu artık. Özgür ama tedbirli bir hayat tarzını halı sahalarda oynayacağımız maçlara yansıtacağız” dedi.

“Sekmenoğlu; Birlikteliğimizi perçinledik”

Futbol oynamayı özledik, sahayı çıkmayı özledik, spor yapmayı ve ter atmayı da özlediğini sözlerine ekleyen Gençlik Kolları Başkanı Sekmenoğlu,”Bu bir kaynaşma, bir araya gelme ortamı. Bu sıcak yaz gününde buraya gelen tüm arkadaşlarıma ve yönetim kurulu üyelerime çok  teşekkür ediyorum. Bu birliktelik vesilesiyle de birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini perçinledik” diye konuştu.




HABER: SÜMEYYA TURAN 

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz