İpek Yolu Haber Ajansı

Kamu Müteahhitleri Gaziantep’ten ses verecek!


 

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği’nin (KAMİAD) Gaziantep Ticaret Odası (GTO) işbirliğinde düzenlediği “KAMİAD Türkiye Buluşmaları Gaziantep” 9 Aralık Cuma günü Gaziantep’te gerçekleştirilecek. Gün boyu değişik etkinliklerle sürecek olan buluşmada, sektörün tüm temsilcileri bir araya getirilecek.

 

Türkiye de ilk defa 4734 Sayılı Yasa gereği kamuya iş yapan tüm yüklenicileri bir çatı altında toplanmalarını sağlayan KAMİAD, kuruluşunun üzerinden henüz 5 ay geçmesine karşın, hızla büyümeye ve bu alandaki iş insanlarına rehberlik ederek, sektörün nabzını tutmaya devam ediyor.  

 

Gaziantep’te böyle önemli ve büyük bir etkinliği ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren KAMİAD Kurucu Genel Başkanı Ali Adıgüzel, “Türkiye’de ilk defa mal, hizmet ve yapım işlerini yapan tüm yüklenicileri, bir çatı altında toplayan derneğimizin ilk büyük organizasyonunu Gaziantep’te gerçekleştirecek olmak bizleri ziyadesiyle gururlandırıyor” dedi.

 

“Müteahhitlik mesleğinin toplumda bilinen olumsuz algısından kurtulması ve bu mesleği yapanların hak ettiği saygınlığa kavuşturulması için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” diyen Adıgüzel, KAMİAD Türkiye Buluşmaları Gaziantep programı ile ilgili de şu bilgileri verdi:

 

“Program kapsamında, GTO işbirliğinde Kamu İhaleleri ve E-İhale bilgilendirme toplantısı düzenliyoruz. GTO Toplantı Salonu’nda gerçekleştireceğimiz ve Kamu İhale Kurumu Grup Başkanı Celal Şahbudak’ın konuşmacı olarak katılacağı bilgilendirme toplantımıza üyelerimizi, kamudan taahhüt işi alan tüm yüklenicileri, kamu kurumlarındaki ilgili birimlerde görev yapan tüm personeli davet ettik. Tüzüğümüz gereği sektörün tüm paydaşlarının bilgilendirilmesinin gerekliliğine ihtiyaç var. Bu tür etkinliklerle üyelerimizin belli bir mesleki disipline getirilmesini amaçlıyoruz. Bunun için de bilgi paylaşım toplantıları düzenliyoruz.”

 

KAMİAD Türkiye Buluşmaları Gaziantep programının aynı gün akşam Safir Otel’de düzenlenecek etkinlikle son bulacağını kaydeden Adıgüzel, sözlerini şöyle tamamladı:

 

“Buradaki etkinlikte Eski Yargıtay tetkik hâkimi ve yine ihale uzmanı Avukat Mehmet Çalışır, Vergi İadeleri ile ilgili bilgilendirme yapacak. Programımız, üyelerimizin yanı sıra Valimiz Sayın Davut Gül, sektör temsilcileri ve kent protokolünün katılacağı Gala Yemeği ile son bulacak. Etkinliğimizin, sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan faydalı bir program olacağını düşünüyoruz.”

 

 

 

HABER: ALİ DUYSAK

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz