İpek Yolu Haber Ajansı

“KARDEŞ ŞEHİR” PROTOKOLÜ İMZALANDI

Çiftlikköy Belediyesi ile Konya Kadınhanı Belediyesi arasında "Kardeş belediye" protokolü imzalandı.

Çiftlikköy Belediye Meclisi ve Kadınhanı Belediye Meclisi’nin ortaklaşa aldığı karar doğrultusunda iki belediye arasında “Kardeş şehir” protokolü imzalandı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem protokol anlaşmasını Çiftlikköy Belediye Başkanlığında imzaladılar.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Bundan böyle, Kadınhanı Belediyesi ile belediyemiz arasında yerel yönetimlerin güçlendirilmesi, iki belediye arasında ilişkilerin geliştirilmesi deneyim bilgi alışverişi ve yardımlaşmanın sağlanması amacıyla işbirliği gerçekleştirilmesinde fayda görülmektedir. İki belediye arasında yerel yönetimlerin güçlendirilmesi, gelişmesi hususunda bilgi alışverişi ve yardımlaşma sağlanması amacıyla hazırlanan protokol ile Çiftlikköy ve Kadınhanı Belediyesi resmen kardeş belediye olmuştur. Ortak projelere imza atıp odak ve sosyal belediyecilik anlamında birlikteliğimiz ile daha güçlü belediyeciliği vatandaşlarımıza yansıtacağız. Bu anlamda kardeş belediyeciliğin temellerini inşallah hep birlikte atacağız." diye konuştu.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem ise Çiftlikköy’ün bir sahil kenti olduğunu belirterek; “Çiftlikköy Belediyesi ile kardeş belediye olmak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Vatandaş ve hizmet odaklı gerçekleştirilen hizmetleri Çiftlikköy’de gezdik ve gördük. İlçedeki değerli projelerin gerçekleştirildiğine şahitlik ettik.  Çiftlikköy Belediyesi ile birlikte birçok ortak noktamız var. AK Parti belediyeciliği en güzel şekilde ilçeye yansıtılmış. Özellikle vizyonerve gönlünde vatandaş aşkı olan Çiftlikköy’ün modern bir ilçe haline gelmesi adına büyük emekler harcayan değerli Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı da tebrik ediyorum. Bizler Kadınhanı Belediyesi olarak Çiftlikköy Belediyesi ile kardeş belediye olmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Kadınhanı Belediye Başkanı Badem, protokol sonrası Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar’a hediyeler takdim etti.  Belediye başkanları daha sonra ilçedeki yatırımları yerinde inceleyip istişareler gerçekleştirdiler.

Ziyaret esnasında AK Parti Kadınhanı Belediye Meclis Üyesi Bekir Öztürk’te hazır bulundu.



HABER: M.MUSTAFA DOĞAN

İPEK YOLU HABER / YALOVA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz