İpek Yolu Haber Ajansı

KARNESİNİ ALAN ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NE KOŞTU

 

Şahinbey Belediyesi'nin öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye edeceğini duyan öğrenciler karneleri ve kimlikleri ile birlikte Şahinbey Belediyesi'ne gelerek hediyelerini aldılar.

 

 

Binlerce öğrenci bugün karne sevinci yaşadı. Şahinbey İlçesi'nde bulunan Barak Ortaokulu'nda karne dağıtım törenine katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Vali Ali Yerlikaya ile birlikte öğrencilere karnelerini vererek spor ayakkabı hediye etti.

 

150.000 AYAKKABI HEDİYE EDİLECEK

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte öğrencilerle sohbet eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere her yıl değişik spor malzemeleri hediye ettiklerini belirterek, "2016-2017 eğitim öğretim dönemi sona erdi. Ben başta tüm öğrencilerimiz olmak üzere okul idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda gençlerimizin spor yapmaları için Şahinbey İlçesi'ndeki ortaokul ve lise öğrencilerimizin tamamına spor ayakkabısı hediye ediyoruz. Yazın spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar. Mutlaka her gencimizin bir dalda spor yapmasını arzuluyoruz" dedi.

 

ÖĞRENCİLERE LUNAPARK BİLETİ

 

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi Parkı'nda bulunan Lunaparkta eğlenmeleri için bilet dağıtımı yapılacağı müjdesini de vererek şöyle devam etti.

"Öğrencilerimize karne hediyesi olarak sadece spor ayakkabısı vermiyoruz. Aynı zamanda Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisindeki Lunaparktan da faydalanmaları için kendilerine hediye çeki veriyoruz. İstiyoruz ki gençlerimiz bu yaz tatili spor yaparak, kitap okuyarak ve eğlenerek çok iyi bir şekilde değerlendirip önümüzdeki eğitim öğretim yılına zinde bir şekilde hazır olsunlar" dedi.

 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Her yıl gençlere farklı hediyeler vererek onları spora teşvik eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'ne gelerek karne hediyelerini almaya gelen öğrencilerle sohbet etti. Kültür Merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturan öğrenciler yeni aldıkları spor ayakkabılarını giydikten sonra eski ayakkabılarını bir kenara attılar.

 

BAŞKANI ÇOK SEVİYORUZ

Karne hediyelerini alan öğrenciler Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun öğrencilere verdiği önemden oldukça memnun olduklarını belirterek, "Başkanımız her yıl bizlere hediyeler veriyor. Allah kendisinden razı olsun. Bu tür hediyeler bizleri motive ederek spora yönelmemizi sağlıyor. Başkanın bizlere vermiş olduğu değerin farkındayız ve bu değere layık olmaya çalışacağız" dediler.



HABER: İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz