İpek Yolu Haber Ajansı

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Duyarlılık çağrısında bulundu.


Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir kez daha birlikte saha denetiminde bulunarak duyarlılık çağrısında bulundu. Esnaf ve vatandaşlara Maske, Mesafe ve Temizliğin ne kadar önemli olduğuna dair bilgiler veren Başkan ve Vali salgınla mücadelede  “dayanışma” olgusuna dikkat çekti.
İçişleri Bakanlığı’ın 81 il de uyguladığı genelge kapsamında denetimlerine devam eden Vali Şehmus Günaydın ve Başkan Büyükkılıç, İstasyon Caddesi, Gevher Nesibe Mahallesi, Düvenönü ve Millet Caddesi gibi şehrin en kalabalık olan yaşam alanlarında vatandaşlarla görüştü ve pandemi tedbirlerini yerinde gördü. “Rehavete düşmeyelim, tedbiri elden bırakmayalım” diyerek vatandaşlarla tek tek konuşan Başkan Büyükkılıç, dayanışma içerisinde çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “ Sayın Valimize bu gayretinden dolayı bizlerde Kayserililer olarak minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz. Dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlar, bu dayanışma içerisinde bu çalışmaları yapıyor. Amacımız bilinçlendirmek,  ceza yazmak suretiyle onları sıkıntıya sokmak değil. O açıdan biz Kayserili hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bizleri mahcup etmiyorlar. Kurallara uyuyorlar. Rehavete düşmeden, tedbiri elden bırakmadan önümüze bakacağız. İşimize bakacağız. Şehrimizi daha iyi konuma getirmek için gayret göstereceğiz. Sağ olun. Var olun”
Salgınla mücadele kapsamında hassasiyetle ve kararlılıkla ilerlediklerini kaydeden Vali Şehmus Günaydın ise, “Biraz gevşeme bir rehavete kapılma bize pahalıya mal olabilir. Bizler bu faturayı ödemek istemiyoruz. Bizler kurallara uyarak, rehavete kapılmadan tedbirleri sıkı sıkı tutarak hassasiyetle ve kararlılıkla yolumuza devam edersek inşallah daha az vakayla karşılarız. Bugüne kadar bize destek veren belediyelerimize, kamu kurumlarımıza, sağlık çalışanlarımıza, emniyetimize, jandarmamıza ve özellikle basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.




HABER : M. İLKNUR ÖZTÜRK
İPEK YOLU HABER  / KAYSERİ

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz