İpek Yolu Haber Ajansı

KOSKİ VE KONESOB’UN İŞBİRLİĞİNE DAYALI PROTOKOLÜ ATILAN İMZALARLA YENİLENDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün, KONESOB’a bağlı Konya Sıhhi Tesisat, Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile yaptığı “İşe Başlama Durum Belgesi Protokolü” atılan imzalarla yenilendi.

 Protokol kapsamında işlemler, KOSKİ standartlarına uygun şekilde, odaya kayıtlı esnaf tarafından, zaman ve maliyetten tasarruf edilerek gerçekleştiriliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, hem tüketicinin hem de esnafın işlerini kolaylaştırmak, maliyetleri minimize etmek ve zamandan tasarruf sağlamak için yeni projeler üretmeye devam ediyor.

Konya Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği’ne (KONESOB) bağlı Konya Sıhhi Tesisat, Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile yapılan “İşe Başlama Durum Belgesi Protokolü” yenilendi. Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen protokol yenileme buluşmasında imzaları, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir ve KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak attı.

“EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK”

Protokol sayesinde, belli bir standardın oluştuğunu bunun da önemli bir kazanım olduğunu belirten KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, “Şehrin su ve kanalizasyon alt yapı hizmetlerini aksatmadan, kusursuz bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Tek ve en önemli önceliğimiz vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak. Bu protokol sayesinde artık kayıt dışı faaliyetlerden doğan problemlerin önüne geçmek daha kolay hale geldi. KOSKİ standartlarına uygun hareket eden tesisatçılarımız, işlerini zamanında ve sorunsuz yapıyor. Masraflar minimize edildi ve zamandan tasarruf sağlanmış oldu.” dedi.

“İŞLEM SÜREÇLERİ DAHA KONTROLLÜ VE KURUMSAL BİR SAFHAYA ULAŞTI”

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak’ta, KOSKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte 4 yıl önce başlatılan sürecin olumlu bir seyir izlediğine dikkat çekerek, “Sayaç Durum Belgesi Protokolümüzü yenileyerek imza törenimizi gerçekleştirdik. İmzaladığımız protokol ile işlem süreçleri daha kontrollü ve kurumsal bir safhaya ulaştı. İşbirliğimizden hem Konya halkı hem de Konya Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği adına biz memnunuz. Örnek olan protokolümüzün esnafımıza ve sanatkârımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.



HABER: EROL DUYSAK 
İPEK YOLU HABER KONYA 

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz