İpek Yolu Haber Ajansı

KUMLUCA BELEDİYESPOR YENİ TRANSFERLERLE DAHA GÜÇLÜ

Kumluca Belediyespor ligin ikinci yarısında 4 yeni transfer haberi müjdesi verdi. Geçen yılın Süper Amatör Lig şampiyonu Kumluca Belediyespor imza attığı yeni futbolcularla Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu için yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.


Kumluca Belediye ve Kumluca Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Belediyespor yönetimini, yeni transfer futbolcuları ve Voyn 07 taraftar grubumu temsilcilerini makamında ağırladı.

Başkan Köleoğlu, Yeni gelen futbolculara Kumuca hakkında bilgiler verirken burada büyük bir aile olduklarını maçlara genç, yaşlı, kadın, çocuk hep birlikte giderek takıma destek olduklarından bahsetti.

İmzalarını atan futbolcular

3. Lig Şile Belediyespor’dan Orta Saha oyuncusu Raşit Sevindir, 3. Lig Çatalca Spor’dan Orta Saha oyuncusu Mehmet Deveci, Bölgesel Amatör Lig Gönen Belediyespor’dan forvet oyuncusu Arif Arslan, Bölgesel Amatör Lig Nişantaşı Spor’dan stoper Kasım Ulus ligin ikinci yarısında Kumluca Belediyespor forması giyecek.

Taraftar grubundan Başkan Köleoğlu’na atılan imzaların ardından bir de sürprizi oldu. Bir anda tezahürat yapmaya başlayan grup üyelerine başkan Köleoğlu ’da eşlik etti. 

Mustafa Köleoğlu’’ İlk yarı yılımızı büyük bir mücadele ile kapattık. İkinci yarıyılımıza hazırlıklarımızı tamamladık, transferlerimizi yaptık şampiyon olma yolunda iddialı bir şekilde tekrar şimdi takımımızı yeşil sahalara takımımızı çıkarıyoruz. Biz sonuna kadar arkasındayız taraflarımızı arkasında, bütün takımımıza yeni dönemde başarılar diliyoruz. Şampiyonluk yolunda o sene bu sene diyoruz’’ dedi.

Raşit Sevindir ‘’Öncelikle daveti için bize gösterdiği ilgi alakadar dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Buraya gelmemizdeki tek sebep şampiyonluk, burada ilk çok güzel şeyler başarılmış. Bizde buraya gelip bunu devam ettirmek istiyoruz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşırız’’ dedi.

Kasım Ulus ‘’Geçen yılda bu takımda şampiyon olan kadrodaydım. Bu sene tekrar buraya geldim. Kumluca’yı ve Kumluca Belediyespor’u gerçekten çok seviyorum. İnşallah sonu şampiyonluk olur’’ dedi.

Arif Arslan ‘’Başkanımıza öncelikle daveti için çok teşekkür ediyorum. Bu takımın parçası olduğu için çok mutluyum. Yolun sonu şampiyonluk olur’’ dedi.

Mehmet Deveci ‘’Buraya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah şampiyonluğu alacağız. Belediye Başkanımıza, hocamıza ve takım yöneticilerine teşekkür ederim’’ dedi.

 

HABER: FATİH PARLAK

İPEK YOLU HABER ANTALYA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz