İpek Yolu Haber Ajansı

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’un 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı


 

Yerel ve ulusal medyada görev yapan tüm basın mensuplarının ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik eden Müdürümüz mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ulusal ve Yerel Basınımızın Değerli Mensupları,

 

Türk basın hayatında önemli bir dönüm noktasını teşkil eden Meşrutiyetin ilanı ile birlikte gazetelerin ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlandığı 24 Temmuz 1908 tarihi, ülkemizde her yıl 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır.

 

   

Türk basını, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde zor koşullara rağmen görevini en iyi şekilde yerine getirmiş,  Anadolu’nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olarak bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır.

 

Yerel ve ulusal basınımızın yapmış olduğu çalışmalar bizler ve vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle ve takdirle izlenmekte olup, büyük özveri ve fedakârlıkla yürüttükleri görevlerini bundan sonra da aynı anlayışla yerine getireceklerine inancım tamdır.  

 

“Yaşadığımız olaylarla basının önemine şahit olduk”

 

Gerek ülkemizin gerekse Yalova’mızın her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ve ilimiz ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Şüphesiz, yaşadığımız pek çok önemli olayda medyanın gücüne şahit olduk.

 

Aklını ve vicdanını rehber edinen, yaptığı işe yüreğini koyan, özveri ve gayretle işini her daim layıkıyla yaparak gündemdeki gelişmelerden bizleri haberdar eden başta Yalova’mızdaki basın mensubu arkadaşlarımız olmak üzere, tüm basın mensubu arkadaşlarımın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı tebrik ediyorum.


HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER  YALOVA

Ek ala

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz