İpek Yolu Haber Ajansı

İLKADIM BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ ADEM YILDIRIM’DAN KARASAMSUNSPOR’A SİNEMA SÜRPRİZİ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ın güçlü temsilcilerinde Karasamsunspor kulübü futbolcuları ve yönetimi Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de teröristlerle Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminde duygu dolu dakikalar yaşadı.


Bal Liginde devre arası oynadığı futbolla ligdeki iddiasını sürdüren Karasamsunspor kulübü futbolcularını bulunduğu kamptan ziyaret eden İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım, takıma başlayacak lig öncesinde moralleri üst çıtalara çıkaracak doping tadında bir sinema sürprizi yaptı.

Karasamsunspor’un Cumartesi günü Sinopspor ile oynanacağı hazırlık maçı öncesi takım futbolcularını ve yönetimine yakın zamanda vizyona giren 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu edinen Türkiye’nin zihnine vatan sevgisini kazıyan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminin biletlerini takıma hediye etti.

“Tüm gayretlerimizi sizin için göstereceğiz”

Film gösterimi öncesi eşi Muazzez Yıldırım ile birlikte takım futbolcularıyla sohbet eden İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım,” Gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinlikle sizlerin motivasyonu yüksek tutar bir nebze olsun ligin üzerinizdeki stresini atmak istedik. Şampiyonluk yolunda elimizden gelen tüm gayreti sizler için göstereceğiz dedi.

“Vatan için can veren hiçbir şehidimizi unutmayacağız”

Duygu dolu anların üst seviyede olduğu film sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım,” Erenlerimiz olduğu müddetçe bu ülkemiz bölünmeyecek, parçalanmayacak. Çok duygu yüklüyüm. Yaşadığım bu duygu yükünü takımımıza yaşatmak istedim. Bizler bu anlayışta insanlar yetiştirdiğimiz sürece inşallah gözümüz arkada kalmayacak. Filmi yapanlara, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz, gerçekten çok güzeldi. Vatanımız için canlarını veren hiçbir şehidimizi unutmayacağız." diye konuştu.

“Teknik direktöre sürpriz doğum günü kutlaması”

Filmin gösterim bittiği dakikalarda Teknik Direktör, Onur Karalı’nın doğum gününü unutmayan Karasamsunspor futbolcular tarafından muhteşem bir doğum günü kutlaması ile karşı karşıya kalan ve  duygu dolu anlar yaşayan Karalı,” Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını üfledi ve takım arkadaşlarının tebriğini kabul etti.

“Alınacak 3 puan en iyi doğum günü hediyesi olacak “

Aile ve birlik duygusuna önem verdiklerinin altını çizen Teknik Direktör Onur Karalı,” Niksar Belediyespor karşısında alınacak üç puanın benim için alınabilecek en iyi doğum günü hediyesi. Biz büyük bir aile olduk. Bu anlamda bizlere her türlü desteğini esirgemeyen yönetime ve İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım’a teşekkür ediyorum” dedi.



HABER: NURİ GÜLER 

İPEK YOLU HABER SAMSUN

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz