İpek Yolu Haber Ajansı

İLKADIM’LI GÜREŞCİLER BAYRAM TURNUVALARINDA 36 MADALYA İLE KÜRSİYE ÇIKTI

İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş takımı 9 günlük Kurban Bayramı nedeniyle çeşitli il ve ilçelerde düzenlenen turnuvalarda farklı kilolarda çıktıkları müsabakalarda 36 madalya ile başarı ivmesini taçlandırdı.



 

İlkadım Belediyesi GSK Güreş takımı sırasıyla İzmir (Altın Ordu), Ordu (Korgan),Vezirköprü,Alaçam,Tekkeköy,Bafra (Bengü) dahi 6 güreş müsabakasında sırasıyla 12 Altın,10 Gümüş,14 Bronz madalya ile kursiye çıkmaya hak kazandı.

 

İlk olarak İzmir düzenlenen müsabakalara katılım sağlayan İlkadım GSK güreş takımı bu zorlu güreşlerde 1 Altın 4 Bronz madalya tamamladı. Ardından sırasıyla  Ordu (Korgan) güreşlerine katılan güreşçiler,4 Altın, 1 Gümüş,4 Bronz madalya aldı.Vezirköprü (Kunduz) 1 Altın,1 Gümüş,1 Bronz,Alaçam’da 2 Altın,2 Gümüş,2 Bronz,Tekkeköy’de 4 Gümüş,1 Bronz,Bafra (Bengü) 3 Altın,2 Gümüş, 3 Bronz’la beraber 36 madalyayı kulübe kazandırdı.

 

“Ata sporumuz güreşte marka olacağız”

 

Ata sporumuz olan güreşimizi ilçemizde marka haline getirmek adına alt yapı çalışmalarımıza önem veriyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Her sporcumuzla ayrı bir gurur duyuyoruz. İlkadım Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanındayız. Ata sporumuz güreşi de gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. İlkadım’ın gururu olan güreşçilerimizi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının da devamını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. İlkadım Belediyesi bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve İlkadım Belediyesi’nin görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır.

 

 

HABER: NURİ GÜLER

İPEK YOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz