İpek Yolu Haber Ajansı

ÜLKEMİZ VE KENTİMİZ İSTİKLAL BİLİNCİYLE YETİŞEN GENÇLERİMİZE EMANETTİR”


Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Vekili Tutuk; “İçinde bulunduğumuz süreç nedeniyle bayramlarımızı buruk kutluyoruz ancak coşkusunu her zaman yüreğimizde hissediyoruz” diyerek şunları dile getirdi;

“19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak istiklal mücadelesini başlattı. O gün Türk Milleti olarak tarihin sayfalarına altın harflerle yazılacak olan destanın ilk günüdür. Aziz şehitlerimizin dönemin çok ağır şartlarına rağmen canları pahasına savundukları bu cennet vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, işte bu istiklal bilinciyle yetişen gençlerimize emanettir.  

Bu nedenle bizler geleceğimiz olan gençlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimize daha modern bir Yalova emanet etmek için çalışıyoruz. Bizlerden bu hizmet bayrağını alacak olan gençlerimizin de hem ülkemiz hem de kentimiz için var gücüyle çalışacağına eminiz.

Bizleri daima gururlandıran, önemli başarılara imza atan gençlerimizin başta olmak üzere tüm hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum.” 




HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA  

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz