İpek Yolu Haber Ajansı

MİLAS BELEDİYESPOR RÖVANŞI ALDI

TVF 1. Lig’in 17. haftasında kendi sahasında Jeopark Kula Belediyeyi ağırlayan Milas Belediyespor etkili bir oyun ortaya koyarak, müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Takım bu sonuçla Efeler Ligi’ne yükselme yolunda play off oynamaya hak kazandı.

İlçeyi TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor ligin  ilk yarısında ilk ve tek mağlubiyetini aldığı  Jeopark Kula Belediye karşısına mutlak galibiyet için çıktı. Maçta etkili bir oyun ortaya koyan takım 25-23, 20-25, 25-22 ve 25-23’lük setlerle maçtan 3-1’lik skorla galip ayrıldı. Milas Belediyespor  aldığı bu sonuçla grubunda ilk 4 sıraya girmeyi garantilerken, Efeler Ligi için play off oynamaya hak kazandı.

Takımı bu önemli galibiyet için kutlayan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “ Ligin ilk yarısında mağlup olduğumuz rakibimize karşı etkili bir oyun ortaya koyarak, sahadan 3 puanla ayrıldık. Göstermiş oldukları mücadeleden dolayı oyuncularımızı tebrik ediyorum. Efeler Ligi yolunda emin adımlarla yürüyen takımımıza önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Takım bir sonraki maçını 7 Mart 2021 Pazar günü Kayseri’de Melikgazi Belediye’ye karşı oynayacak. 

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz