İpek Yolu Haber Ajansı

MİLAS ŞEHİTLİK ANITI HIZLA YÜKSELİYOR

     Muğla’nın Milas İlçesinde Şehitlik Anıtı yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İlçe için çok önemli bir eser olması planlanan  anıt bir an önce tamamlanarak, ilçedeki yerini alacak.

Milas Belediyesi tarafından Üçyol Mahallesi’nde bulunan Güven Park’a yapılacak olan Milas Şehitlik Anıtı, vatan savunmasında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizin anısını yaşatacak.

Milas Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından inşa süreci hızla devam eden Milas Şehitlik Anıtı’nın yoğun çalışmalar neticesinde ivedilikle tamamlanması planlanıyor.

Milas´a özgü yerel değerler de içeren, özel bir şehitlik projesine imza atmak istediklerini belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Şehitlik Anıtı’nın gelecek nesillerde tarih bilinci oluşması için çok önemli olduğunu ifade etti. Başkan Tokat, “ Şehitlerimize sonsuz şükran ve minnetimizin sembolü olan Şehitlik Anıtımız, ölümsüzlüklerinin yegâne meşalesi olarak sonsuza kadar Milas’ımızda yaşayacak. İnşaa süreci hızla devam eden şehitlik anıtımızı bir an önce bitireceğiz ”dedi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz