İpek Yolu Haber Ajansı

MASA TENİSİ SPORCULARI BAŞKAN SALMAN'IN KONUĞU OLDU


Masa tenisinde başarılara doymayan, ilimize madalyalar kazandıran ve Milli Takım aday kadrosuna davet edilen Yalova Belediyespor'un masa tenisi sporcuları, Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaaağa, Hocalar Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk ile Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın konuğu oldu.

Toplam 4 branştan 8 oyuncunun davet edildiği Milli Takım aday kadrosunda Genç Kızlarda Ece Haraç, Genç Erkeklerde Tugay Şirzat Yılmaz, Bilal Selim Ok, Umut Emre Başsan, Yıldız Erkeklerde Yücel Ocak, Emir Baha Sönmez, Ekin Bayraktar ve U11 Erkeklerde ise Efe Haraç ilimizi Milli Takım düzeyinde temsil etmeye hak kazanmıştı.

Tüm sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Salman, "Elde ettiğiniz başarılarla ve derecelerle Yalova'mızı masa tenisinde marka kent haline getirdiniz. Değerli hocalarımız Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk'in emeklerini de göz ardı edemem. İnanç, özveri ve sıkı çalışma sayesinde çok işler başardınız. Ben inanıyorum ki çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Milli takıma girmeye kazanan sizler sayesinde sadece kentimizi değil, ülkemizi de bu sporda hak ettiği noktaya taşıyacaksınız. Ben, her biriniz ile gurur duyuyorum" dedi.

 

 

 

Haber: Mehmet mustafa doğan

İpekyolu haber yalova

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz